آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

زوج رمال در كمين دختران جوان

پس از اين شكايت، با صدور دستور قضــايي، ماموران پليس آگاهي لنگرود تحقيق در اين زمينه را آغاز كردند كه به فاصله كمي از اين شكايت، چند فقره شكايت ديگر نيز عليه زوج رمال به پليس آگاهي ارجاع شد.

زن و شوهر رمالي كه به بهانه بخت‌گشايي دختران جوان، از آنها كلاهبرداري مي‌كردند، دستگير شدند.

به گزارش «جام‌جم»، چند روز پيش دختر جواني با مراجعه به دادسراي لنگرود و با ارائه شكايتي عنوان كرد: مدتي پيش به دنبال مخالفت با چند خواستگار، ديگر هيچ خواستگاري به سراغم نمي‌آمد.

دختر شاكي افزود: احساس مي‌كردم در شرايط بدي قرار گرفته‌ام و ديگر هيچ فردي از من خواستگاري نخواهد كرد؛ به همين دليل به توصيه يكي از دوستانم سراغ زن و مرد رمالي رفتم كه آنها با دريافت مبالغي گزاف و ارائه چند دستنوشته و دستورات عجيب و غريب، از من خواستند به توصيه آنها عمل كنم اما پس از مدتي مشكل من حل نشد و زماني كه به آنها اعتراض كردم، مرا تهديد كردند.

پس از اين شكايت، با صدور دستور قضــايي، ماموران پليس آگاهي لنگرود تحقيق در اين زمينه را آغاز كردند كه به فاصله كمي از اين شكايت، چند فقره شكايت ديگر نيز عليه زوج رمال به پليس آگاهي ارجاع شد.

اين گزارش حاكي است؛ با جمع‌بندي اطلاعات و تحقيق از شاكيان كه همه آنها دختران جوان بودند، زوج رمال بلافاصله دستگير شدند و در بازرسي از محل سكونت آنها، مقاديري ابزار و ادوات رمالي كشف و ضبط شد.

با تحقيق از متهمان، مشخص شد آنها تحصيلات ابتدايي دارند و به بهانه بخت‌گشايي از مردم كلاهبرداري مي‌كرده‌اند. با ثبت اعترافات هر دو متهم، دستور قضايي در اين ارتباط صادر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.