آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۰

دومین وبینار صنعت‌کشاورزی‌ایران برگزار شد

دومین وبینار تخصصی پرسش و پاسخ با اساتید کشاورزی ایران به همت شرکت دانش بنیان فن آوری رگبرگ مهر پاسارگاد (تولید کننده محصولات با برند میکرولایز ) و با حضور اساتید مطرح حوزه های بازاریابی و برندینگ و صنعت کشاورزی، برگزار شد.

https://www.tabnak.ir/files/fa/news/1399/4/22/1209892_491.jpg

دومین وبینار تخصصی پرسش و پاسخ با اساتید کشاورزی ایران به همت شرکت دانش بنیان فن آوری رگبرگ مهر پاسارگاد (تولید کننده محصولات با برند میکرولایز ) و با حضور اساتید مطرح حوزه های بازاریابی و برندینگ و صنعت کشاورزی ، در تاریخ دوشنبه 16 تیر ماه برگزار شد.

این وبینار در یکی از روزهای کرونایی که امکان برگزاری سمینار و تجمع مدعوین وجود نداشت، با هدف حمایت از جامعه زحمتکش کشاورزی ایران در یک همایش مجازی و آنلاین با بالاترین کیفیت صدا و تصویر (فول اچ دی) برگزار شد.

در این وبینار اساتید مطرحی چون دکتر فرزاد مقدم ، دکتر مجتبی بنی بیات و دکتر بابک متشرع زاده حضور داشتند. شایان ذکر است که موضوعات اصلی این وبینار در دو بخش، شامل: جایگاه برندسازی در صنعت کشاورزی و همچنین پرسش و پاسخ  با اساتید علوم کشاورزی، ارائه شد.

معرفی اجمالی برگزار کننده وبینار:

شرکت دانش بنیان  فن آوری رگبرگ مهر پاسارگاد فعالیت خود را از سال 1384 آعاز کرد . اهداف اصلی شرکت از ابتدا معطوف به تحقیق و پژوهش در جهت تولید کودهای میکرو و ماکروالمنت با خلوص بالا و قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی بوده و برای این منظور بر روی تولید نسل های جدید کلات کننده های عناصر میکرو و ماکرو کار تخصصی کرده است و خوشبختانه ماحصل این تلاش ها، تولید محصولات متنوع با  نام تجاری میکرولایز (microlize ) است که امروز  با کیفیت و بسته بندی مناسب در فروشگاه های نهاده های کشاورزی سراسر ایران در دسترس کشاورزان گرامی قرار دارد.

https://www.tabnak.ir/files/fa/news/1399/4/22/1209893_878.jpg

برند میکرولایز دارای گواهینامه ها و تاییدات به شرح زیر است:

  • برند میکرولایز دارای تائیدیه از پژوهشکده سازمان محیط زیست کل کشور مبنی بر عدم ایجاد آلودگی در محیط زیست و سازگاری کامل با محیط زیست
  • دارای گواهینامه استاندارد CE سلامت و امنیت غذایی در جامعه از اتحادیه اروپا
  • دارای گواهینامه عدم سوء مصرف از معاونت تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی.
  • دارای گواهینامه های ثبت مواد کودی برای محصولات تولیدی از موسسه تحقیقات خاک و آب کشور.
  • دارنده گواهینامه QAL از کشور انگلستان است.
  • برند میکرولایز در طرح های پایلوت وزارت جهاد کشاورزی روی محصولات برنج برای استان  های گیلان ، مازندران ، خوزستان ، زنجان و اصفهان قابل توجهی را کسب کرده است.
  • استفاده از برند میکرولایز در کشت و صنعت های مختلف سراسر ایران.
  • برند میکرولایز در بخش کشاورزی مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی و همچنین در مجتمع کشاورزی بهاران بهشت البرز بر روی محصول ذرت نتایج خوبی را کسب کرده است.
  • برند میکرولایز در بخش کشاورزی مجتمع کشاورزی میثاق امداد کلارآباد بر روی مرکبات و همچنین در کشت و صنعت خرمدره و شرکت فجر ساری بر روی محصولات باغی.  نتایج خوبی را کسب کرده است.

https://www.tabnak.ir/files/fa/news/1399/4/22/1209890_888.jpg

و همچنین:

  • همکاری با مزرعه آستان قدس رضوی روی محصولات گندم ، گوجه فرنگی و باغات میوه
  • همکاری با فضای سبز شهرداری های استان های مختلف از جمله خراسان رضوی و اجرای طرح های پایلوت تحقیقاتی .
  • همکاری با خانه کشاورز و اجرای طرح های پایلوت در استان های مختلف .

متقاضیانی که امکان حضور در این رویداد را نداشتند می توانند از طریق لینک https://aparat.com/v/8eGky

فیلم این وبینار را بصورت رایگان تماشا نمایند.

Website: https://plink.ir/0CySZ

Instagram: https://instagram.com/microlize?igshid=1ox9u2iimq08j

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

654

654
654
654
654

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.