اولیانوف: ایران طبق NPT فعالیت هسته ای دارد

نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در انتقاد از ادعاهای رئیس بنیاد به اصطلاح دفاع از دموکراسی درباره برنامه هسته ای ایران، بر حق ایران برای فعالت هسته ای طبق معاهده ان.پی.تی تاکید کرد.
کد خبر: ۹۹۴۴۷۴
|
۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰ 03 August 2020
|
4861 بازدید

 

به گزارش ایسنا، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان های بین المللی در وین در صفحه توییترش در انتقاد از پیام توییری مارک دوبوویتز رئیس لابی صهیونیستی بنیاد دفاع از دموکراسی که ادعاهایی را درباره فعالیت هسته ای ایران تحت توافق هسته ای مطرح کرده بود، نوشت: طبق معاده ان.پی.تی فرصت های (فعالیت) اتمی به ایران داده شده است. این فرصت ها و توانی که به ایران داده شده است، مادامی که برای اهداف صلح آمیز به کار گرفته شوند، کاملا قانونی هستند.
اولیانوف در ادامه درباره وظیفه آژانس بین المللی انرژی اتمی در این باره نوشت: وظیفه آژانس راستی آزمایی عدم شکافت مواد هسته ای است. کسانی که با این مخالفتی دارند، خلاف ان.پی.تی عمل می کنند

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟