آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
3بازدید
۱

انفجار یک دستگاه خودپرداز در شهر پاریس

رسانه های خبری فرانسه از انفجار یک دستگاه خودپرداز در یک بازار محلی در سی مایلی شمال غرب پاریس خبر دادند.

انفجار یک دستگاه خودپرداز در شهر پاریس

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های محلی فرانسه روز جمعه به نقل از مقامات این کشور اعلام کردند که در اثر انفجار یک دستگاه خودپرداز در بازاری در سی مایلی شمال غرب پاریس دست کم هفت تن زخمی شدند.

این رسانه‌های خبری به نقل از معاون بازپرس شهر ورسای گزارش دادند که افراد مصدوم به بیمارستان منتقل شده اند.

گفته می‌شود که جراحات این مصدومان جزئی بوده و عمدتاً شامل سوختگی و شوک صوتی می‌شود.

بنا به یک گزارش، مدت کوتاهی پس از باز شدن این بازار محلی در ساعت ۹ و نیم صبح به وقت محلی مردی بلندقامت با لباس تیره رنگ وارد فروشگاه شد و پس از نزدیک شدن به دستگاه خودپرداز یک بسته مواد منفجره بر روی دستگاه گذاشته و آن را منفجر کرد.

یک شاهد عینی این فرصت را یافت که از فرد مذکور در هنگام خروج از فروشگاه و ورودش به پارکینگ و ترک محل حادثه با یک خودرو فولکس واگن مشکی رنگ فیلمبرداری کند.

بنابر گزارش‌ها، این انفجار به قدری قدرتمند بود که یک بخش کامل از دیوار جلویی این فروشگاه را ویران کرد. گفته می‌شود که در هنگام انفجار ۳۸ نفر در داخل این فروشگاه حضور داشتند.

پلیس فرانسه در جستجوی عامل این انفجار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۰۸ ۱۷:۳۷

خسته نباشيد ميگيم به پليس فرانسه!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.