آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

نهنگ آبی ۳ جوان را در دریای خزر بلعید!

چهار جوان مسافر که برای اجرای مرحله فینال بازی نهنگ آبی به آب‌های ساحلی محمودآباد آمده و خود را تسلیم امواج خروشان دریا کرده بودند سه نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

نهنگ آبی ۳ جوان را در دریای خزر بلعید!

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، نقی کریمیان رئیس نجات غریق و غواصی مازندران گفت: ۴ جوان اهل تبریز، اردبیل، ایذه و اصفهان که با هدف اجرای مرحله فینال بازی اینترنتی نهنگ آبی به شهرستان محمودآباد سفر کرده بودند عصر دیروز یکشنبه ١۶ شهریور ماه خود را تسلیم امواج دریا کردند.

او با بیان اینکه ناجیان غریق مستقر در سواحل مازندران سه مرحله به این چهار جوان در خصوص پشروی نکردن به قسمت عمیق دریا هشدار دادند، افزود: با توجه به اینکه این چهار نفر در جای عمیق شنا نمی‌کردند تصور بر این بود که آن‌ها برای بازی دور هم جمع شده اند.

کریمیان افزود: این چهار نفر پس از ورود به آب و بی توجه به هشدار‌های ناجیان غریق به صورت برنامه ریزی شده دور یکدیگر حلقه زده و بی صدا به زیر آب فرو رفتند.

رئیس نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: یکی از قایقرانان که در نزدیکی محل حادثه حضور داشت با مشاهده حرکت دست یکی از این جوانان، برای کمک اقدام کرد، اما با مقاومت غریق مواجه شد.

کریمیان گفت: فرد نجات یافته پس از احیا توسط منجیان غریق، با گریه و ندامت اعلام کرد هیچ کدام از همراهانش را نمی‌شناخته و فقط از طریق بازی نهنگ آبی با آنان آشنا شده بود.

رئیس نجات غریق و غواصی مازندران ادامه داد: این فرد علت حضور این چهار نفر در مازندران و خودکشی در دریا را اجرای آخرین مرحله از بازی اعلام کرد.

او افزود: متاسفانه سه جوان در این حادثه جان خود را از دست دادند و بازجویی از فردی که از بازیِ خودکشی، جان سالم به در برد با حضور ماموران پلیس آغاز شد.

نقی کریمیان با ابراز تأسف از این واقعه و همدردی با خانواده‌های جان باختگان با استناد به گزارش پزشکی قانونی، گفت: متأسفانه امسال چند مورد خودکشی در دریای خزر به دلیل مصرف مواد، عدم تعادل روحی و دعوا‌های خانوادگی اتفاق افتاد که کار را برای منجیان غریق بسیار دشوار کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

۰۱۳۹۹/۰۶/۲۶ ۱۷:۳۹

واقا که بازی درست کردید برای مردم یادم میاد چند سال قبل هم دونفر خودشون از روی یه دونه پل توی تهران انداخته بود پاین مرده بودن الانم اینا گناه جوانان این کشور چیست

سیدمحسن۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۶:۲۳

همان‌طور بهتر که بمیرند

صالح۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۲:۳۱

بعضیها بد جور تعطیلند...همه دنیا فهمیدند این بازی تهش چیه

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۲:۰۴

این چه جور تیتر زدنه !!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۲:۰۳

واقعا فکر کردم تو دریای خزر نهنگ وجود داره

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۲:۰۲

عاقبت تماشای برنامه ها و سریالهای مبتذل ماهواره ای که مروج اصلی فساد در جامعه است همین است

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۵۹

امید به آینده متاسفانه در جوانان در حال نابودی است. تبعیض ها بیکاری درآمد کم نسبت به هزینه ها و... پس با کوچکترین تلنگور میشکنند و در منجلابهای گوناگون می افتند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۵۳

چرا نمی‌گید علت خودکشی مشکلات زندگی هست

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۴۰

واقعا درک نمیکنم تو کله پوکشون چی میگذره !!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۳۸

ملت رد دادند...

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۳۰

علی برکت الله !!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۲۳

دیگه مردم دنبال هر بهانه ای می گردند که از این زندگی فلاکت بار راحت شوند!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۱۸

تابناک این خبرت فاجعه هست افکارجوانان ما بکجا داره میره!!!!! به چی فکرمیکنند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۲:۲۲

ناشناس ۱۱:۵۴ چرا ما باید با شما تو یه جامعه باشیم

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۵۴

میلیون ها جوان توسط هیولای اعتیاد ، هیولای بیکاری و هیولای افسردگی در این کشور بلعیده می شوند کسی نگران نمیشه حالا مرگ 3 جوان با نهنگ آبی شما را نگران کرده ؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۳۴

به هیچی

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۷ ۱۱:۰۴

فردا چندتا نماینده همینو بهانه میکنن برای دادن یک طرح جدید برای قطع اینترنت !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.