آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

بارش‌ها ادامه دارد/ورود سامانه بارشی جدید به کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به تداوم بارش‌ها در کشور گفت: طی روز جمعه (۳۰ آبان) سامانه بارشی جدید به کشور وارد می‌شود.

بارش‌ها ادامه دارد/ورود سامانه بارشی جدید به کشور

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی۲۴ساعت آینده برای استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل و گیلان رگبار پراکنده باران و برای جنوب خوزستان، شمال بوشهر و غرب فارس بارش پراکنده و گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فردا (۲۷ آبان) بارش در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز تشدید می‌شود، تصریح کرد: در استان‌های کردستان، زنجان، همدان، مرکزی و جنوب آذربایجان‌شرقی و آذربایجان‌غربی بارش پراکنده باران دور از انتظار نیست.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی روز چهارشنبه (۲۸ آبان) در سواحل دریای خزر، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی رگبار باران و در جنوب کرمان، شمال هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان ابرناکی همراه با بارش خفیف باران و رعد و برق خواهیم داشت.

ضیاییان با بیان اینکه طی روز پنجشنبه (۲۹ آبان) در شمال آذربایجان‌شرقی، اردبیل و گیلان رگبار باران و در شرق مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، گفت: طی روز جمعه (۳۰ آبان) با ورود سامانه بارشی جدید رگبار باران در غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی دور از انتظار نیست.

وی افزود: بارش طی این مدت در ارتفاعات به‌صورت برف است همچنین طی روز چهارشنبه (۲۸ آبان) خلیج فارس و از امروز (۲۶ آبان) تا چهارشنبه دریای خزر مواج است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۷ آبان) کمی ابری، در بعد ازظهر نیمه ابری همراه با وزش باد و با حداقل دمای شش و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۲۸ آبان) نیز نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش باران و با حداقل دمای پنج و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.