آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

متهم هزار چهره به دام افتاد

مرد قاچاقچي كه در حال انتقال به مركز پليس، از خودروي ماموران انتظامي فرار كرده بود، در يكي از پارك‌هاي تهران با چهره گريم شده دستگير شد.

به گزارش «جام‌جم»، روز 15 ارديبهشت امسال مردي در محل زندگي‌اش واقع در غرب تهران، مشاهده كرد يكي از ساكنان محله در حال فروش مواد مخدر به چند مرد جوان است. او چند ساعت بعد نيز هنگام خروج از خانه، متوجه شد مرد همسايه دوباره با افرادي ديگر در خيابان در حال گفتگوست و با دريافت پول، به آنها مواد مخدر تحويل مي‌دهد. اين مرد با ديدن اين صحنه با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تماس گرفت و راز فعاليت مجرمانه مرد قاچاقچي را به پليس اطلاع داد. پس از تماس وي با پليس، ماموران كلانتري به محل حادثه اعزام شدند و خانه مرد قاچاقچي را زير نظر گرفتند و به اين نتيجه رسيدند كه گفته‌هاي فرد تماس گيرنده صحت دارد و مرد جوان يك قاچاقچي است.

با دستگيري متهم، هنگام انتقال به دادسرا وي متواري شد. در ادامه تحقيقات و پيگيري با دستور بازپرس گلي‌پور در شعبه هشتم دادسراي ناحيه 5، اين متهم در حاليكه با گريم و تغيير چهره با استفاده از كلاه‌گيس در يكي از بوستان‌ها در حال تردد بود شناسايي و دستگير شد.

متهم با اعتراف به توليد مواد مخدر شيشه و تعويض آن با اموال مسروقه با صدور قرار قانوني در اختيار پليس قرار گرفت تا همدستان وي نيز دستگير شوند.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.