آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

اخراج مقام وزارت خارجه به دلیل انتقاد از ترامپ

کاخ سفید یک مقام وزارت خارجه آمریکا که در رابطه با مسائل ایران فعالیت می‌کرد را به دلیل انتقاد از دونالد ترامپ برکنار کرد.

اخراج مقام وزارت خارجه به دلیل انتقاد از ترامپ

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سی. ان. ان بامداد جمعه به نقل از ۲ مقام آگاه نوشت که کاخ سفید «گابریل نورونها» را اخراج کرده است.

نورونها که در زمینه امور ایران در وزارت خارجه آمریکا فعالیت می کرد، چهارشنبه در توئیتی نوشت: ترامپ شورشی هایی را که به کنگره حمله کردند، تحریک کرد. او همچنان از هر فرصتی برای کارشنکی در انتقال مسالمت آمیز قدرت استفاده می کند.

وی افزود: این اقدامات، دموکراسی و جمهوری ما را تهدید می کند. ترامپ برای ماندن در قدرت اصلاً مناسب نیست و باید برود.

پس از حمله چهارشنبه شب هواداران ترامپ به کنگره، انتقادات از رئیس جمهوری آمریکا بویژه در دولت این کشور بشدت افزایش یافته است.

منتقدان و حتی گروهی از جمهوری‌خواهان و اعضای دولت آمریکا، ترامپ را به تحریک شورش متهم کرده اند.

«الین چائو» وزیر حمل و نقل آمریکا که همسر «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در سناست، بالاترین مقامی است که در واکنش به اقدامات ترامپ استعفا کرد.

گزارش رسانه ها حاکی است که قرار است افراد دیگری نیز از سمت خود کناره گیری کنند.

در همین حال، تلاش های قانونگذاران برای استیضاح ترامپ در کنگره و یا ترغیب اعضای دولت برای برکنار کردن رئیس جمهوری آمریکا افزایش یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.