آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ماركا مدعي شد؛

جرارد با رئال مادريد قرارداد بست

ديگر مشكل جرارد قراردادش به ليورپول است كه گويا با مذاكره فلورنتينو پرس و همتاي آمريكايي‌اش در اين باشگاه برطرف شده است.

 منبع خبري معتبر پايتخت اسپانيا از عقد قرارداد رسمي كاپيتان تيم فوتبال ليورپول انگليس با رئال مادريد خبر داد.

به گزارش فارس، روزنامه ماركا از طريق سايت خبري خود مدعي شد استيون جرارد بازيكن كليدي و البته مورد علاقه رافائل بنيتس با باشگاه رئال مادريد قرارداد دو ساله منعقد كرده است.

جرارد از دو سال پيش مد نظر باشگاه رئال مادريد بوده اما رافائل بنيتس يكي از دشمنان قديمي رئال مادريد هر بار در اين مذاكرات سنگك‌اندازي مي كرد.

با رفتن بنيتس از ليورپول به مقصد اينترميلان ايتاليا، جرارد نيز يكي از دو زنجير بسته شده به پايش را باز كرده است.

ديگر مشكل جرارد قراردادش به ليورپول است كه گويا با مذاكره فلورنتينو پرس و همتاي آمريكايي‌اش در اين باشگاه برطرف شده است.

ماركا تنها منبع خبري است كه از عقد قرارداد جرارد با رئال مادريد نوشته و دليلش را حضور خبرنگارش در كمپ تمرين تيم ملي انگليس در آفريقاي جنوبي ذكر كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.