جهانپور: از همه جا واکسن میخریم جز آمریکا و انگلیس
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: فرآیند بررسی مدارک واکسنهای خارجی کرونا در سازمان غذا و دارو ادامه دارد، مهم این است که از مبدا انگلیس و آمریکا نباشد، در این صورت پس از بررسی و تایید آن قابل خرید و واردات است.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، کیانوش جهانپور روز دوشنبه درباره فرآیند واردات واکسن کرونا از خارج و نوع واکسن های وارداتی افزود: خرید و ورود واکسن به دنبال صدور مجوز اضطراری یا موقت سازمان غذا و دارو خواهد بود و فرآیند بررسی بر اساس مدارک موجود ادامه دارد، طبیعتا بعد از تایید این سازمان واکسن های با مبدا غیرآمریکا و انگلیس، قابل خرید و واردات خواهد بود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره خرید واکسن کرونا از مبدا کشورهای اروپایی گفت: تفاوتی نمی کند، مهم این است که از مبدا انگلیس و آمریکا نباشد و در هر صورت از مبدا انگلیس و آمریکا واکسنی وارد نخواهد شد، بقیه موارد در شرایط برابر ارزیابی و حسب مجوز و تایید سازمان غذا و دارو خرید و واردات انجام می شود.
جهانپور پیش از این و پس از سفر محمد جواد ظریف به مسکو از صدور مجوز واردات واکسن «اسپوتنیک V» از روسیه خبر داده بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خسته نباشید آقای دکتر اکثر کشورها از جمله همسایگان کشور ما ترکیه ،امارات،بحرین،آذربایجان و.. واکسیناسیون را شروع کردن حالا شما به فکر خرید هستی واقعا خسته نباشید هم شما هم وزیر تان آقای نمکی شما خوب صحبت می کنید دربین شما ها می شود به حرف خانم مینو محرز اعتماد کردودر بین حداقل نزدیکان خودم به حرف شما و وزیران اعتمادی ندارند
بخر آقا. از هرجا دوست داری بخر همش رو هم خودت و خانوادت و دوستات بزنین.
پس اگر خود ویا عزیزانتون مریض شدند لطفا" سر از امریکا و اروپا در نیاورید
خرید واکسن روسی و یا هر واکسن دیگر که تائیدیه های سازمان های جهانی و استانداردهای بین المللی را ندارد جنایت و خیانت مسئولین به مردم بیچاره است!!!!!!!!
لطفا سلامت مردم را وارد جنگ قدرت و درگیری های سیاسی و جناحی خود نکنید!!!!!!!!!!!!!
جان مردم اهمیتی ندارد در این کشور
حیف کلمه دکتر که یدک می کشید.
آقای دکتر اگر موقع گرفتن مدرک پزشکی تان قسم یاد کردید پس باید این جمله خود را اینگونه اصلاح کنید " از هرجایی که مورد تائید مراجع علمی باشد واکسن تهیه می کنیم"
مهم نیست واکسن کارایی دارد یا ندارد و عوارض دارد یا ندارد مورد تایید بهداشت جهانی هست یا نه فقط از مبدا انگلیس و امریکا نباشد میخریم!!!
حیف از عنوان پزشک که به امثال شما سهمیه ایها داده میشه
دقیقا همون کشورهایی که تا الان تونستن جواز سازمان بهداشت جهانی رو بگیرند! روسیه روی مردم خودش 1 میلیون دز تست کرده ولی ما برای 1 میلیون ایرانی از روسیه می خریم، میشه بفرمایید چطوری واکسن روسی رو تایید کردین چه تستهایی خودتون انجام دادین که قبول شده ولی توی سازمان جهانی بهداست قبول نشده!؟؟؟
وقتی با سهمیه دکتر بشی همین میشه
دکتر داری خودت را خراب میکنی با این حرفهات. تو دکتری نه سیاسی کار
شما وظیقه تان است از همه جا بخرید. اونوقت شما و دوستانتان واکسن امریکایی و انگلیسی نزنید. کسی مجبورتان نکرده.
یه ضرب المثلی هست که طرف بچه اش رو میزد که پدر همسایه اش رو در بیاره
حالا حکایت ماست
بیچاره ما مردم بد اقبال روی زمین
همچین میگید انگار انواع و اقسام واکسن های ضد کرونا وجود دارد.آقای دکتر، ما مردم میخواهیم با واکسن انگلیسی و آمریکایی بمیریم، چرا ترتیب اثر نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نباید واکسن با استانداردهای بین المللی و جهانی دریافت کنیم؟؟؟؟؟؟
چرا باید واکسن های بی کفایت کشورهای کمونیستی را بخریم؟؟؟؟؟؟
تا کی چوب سیاست زدگی و سیاسی بودن را در همه جا باید به ما بزنند؟؟؟؟؟؟
چرا یکم دلیل و برهان علمی برای خوب بودن واکسن های آمریکا و انگلیسی نمی آورید تا مسئولان سیاسی کشور مجاب بشند؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟
کلا از هم کشوری واکسن میخریم جز آمریکا و انگلیس
این کشور میتونه حتی چین کمونیست هم باشه که هم خفاش خور تشریف دارن و هم منشا شیوع کرونا
الانم که یکسال از شاهکارش میگذره رقم تلفاتش هنوز زیر 10000 نفر هست
خلاصه تا تفکرمون اینه حال و روزمون هم همینه.
یعنی مهم سلامت مردم نیست؟ فقط مهم اینه که از این دو کشور نباشه؟
ما هم به غیر از واکسن آمریکایی و انگلیسی واکسن دیگری نمی زنیم .
سخنگوی سازمان غذا و دارو!!!
سازمان غذا و دارو سخنگو میخواد؟؟؟
میگن گربه هه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بو میده!
نقل نخریدن واکسن آمریکایی و انگلیسیه! اصن میفروشن بهتون که نمیخرین؟؟
ما که نفهمیدیم.منظور اینه که از انگلیس و آمریکا نباشد یا ساخت آمریکا و انگلیس نباشد. بطور مثال واکسن فایزر اگر ساخت بلژیک باشد قابل خرید است؟
شما امتحان پس داده هستی؟و متاسفانه در پیشگاه ملت صفر گرفتی جهانپور
ای وای من فقط به اونها اطمینان دارم حالا چیکار کنم ؟؟؟ :))
راست میگه خب فایزر زدن بقیه مهم نیستن بعد یه سوال چرا بعضي از آقایون با یه دل درد ساده سر از کلینیکهاي خصوصي لندن سر در میارن
چرا از بقيه چيزهاييكه ساخت ان دو كشور است استفاده مي شود. مثل دارو مواد اوليه سرور اينترنت و هزاران چيز ديگر
دلیل واکسن نخریدن از آمریکا و انگلیس یه چیز دیگه بودااااا
میگفتین سلامتی ملتو به خطر نمیندازیم
ولی الان....
شما آقای دکتر اگر توانستید منطق و علم را حاکم کنید هنر کردید چرا که وظیفه شما کار علمی است نه سیاسی!!!! اینکه کورکورانه بگویید فقط امریکایی و انگلیسی نباشد، این کار از هرکسی ساخته است و نیازی به مدرک دکترا ندارد. شما ها باید از جایگاه مقدس علم و دانش دفاع کنید.
بله قربان، چشم قربان....
به به چه چه.
پس هر چی می خرید بنجل است. متاسفانه خرید واکسن سیاسی شده است
موافقم آقای جهانپور فقط اینکه اول از همه خودتان و خانواده تان ازریق کند و بعد هم تمامی دوستان مخالف دیگر .
میدانید چرا؟چون ما هم به سایر تولیدکنندگان مورد تایید شما اطمینان نداریم .
و فرانسه
چرا اون وقت ؟
برای اینکه دموکراسی در مملکت حرف اول را می زند
پس ميمونه چينى و روسى.
سر خودتون كلاه بزارين هر كس هر واكسني بسازه فرمولش مال امريكاست
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.