آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

جاسوسي 22 سفارتخانه در تهران !

وي در ادامه به نقش اتحاديه اروپا كه 22 سفارتخانه در تهران دارد پرداخته و اظهار داشت كه اين اروپا در هفته‌هاي پس از انتخابات از نزديك مسائل را تعقيب كرده و از ايران مي‌خواست كه در مورد نتايج انتخابات تحقيق و تفحص به عمل آورد، اتحاديه اروپا از ايران مي‌خواست كه دست از آنچه وي حمله به تظاهرات مسالمت‌آميز مي‌خواند، بردارد و حق گردهمايي و اجتماعات را به‌رسميت شناسد.

سفير سابق اتريش در ايران گفت: "ما از طريق 22 سفارتخانه و ديپلمات‌هايي كه به سطح شهر اعزام مي‌شدند، اطلاعات كسب مي‌كرديم اما از طرف ايران مواخذه مي‌شديم كه نبايد گزارش تهيه كنيم چرا كه اين امر يك مسأله داخلي است و خارجي‌ها نبايد در آن دخالت كنند. "

به‌ گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه اينترنتي "پومد " (Pomed) در گزارشي مفصل به بررسي سلسله مباحثاتي پرداخت كه در "مركز بين‌المللي وودرو ويلسون " (Woodrow Wilson International Center) برگزار شده و به بررسي مسائل مرتبط با ايران در يك‌سال گذشته و ديپلماسي ايالات متحده در قبال كشورمان اختصاص داشتند.

در اين سلسله نشست‌هاي ضدايراني، دو كارگروه از كارشناسان به بحث و بررسي موضوعات مختلف در رابطه با ايران پرداختند، كارگروه اول، تحت مديريت "پروفسور شائول باخاش " (Shaul Bakhash) از دانشگاه جورج ميسون قرار داشته و اعضاي آن را "مايكل پوستل " (Michael Postl)، سفير پيشين اتريش در ايران و "نيكلاس برنز " (Nicholas Burns)، معاونت سابق امور سياسي وزارت خارجه آمريكا و استاد كنوني دانشگاه هاروارد تشكيل مي‌دادند.

كارگروه دوم تحت مديريت "پروفسور كاوه احساني " از دانشگاه دي‌پاول از اعضايي همچون "فريده فرهي " از دانشگاه هاوايي و "سوزان مالون " (Suzanne Malone)، كارشناس مسائل خاورميانه از مركز سابان تشكيل مي‌شد.

* اعتراف كارشناسان ضدايراني به حضور حماسي مردم در انتخابات 22 خرداد

در اين جلسه نشست چندين ساعته، «مايكل پوستل» سفير پيشين اتريش در تهران در آغاز سخنان خود به مسائل پس از انتخابات رياست جمهوري كشورمان پرداخت.

وي تأكيد كرد كه استقبال مردم ايران از اين انتخابات بسيار بالا بوده و در ميان ايرانيان مقيم خارج ميزان مشاركت در اين انتخابات تا 300 درصد افزايش را نشان مي‌دهد.

پوستل به عنوان ديپلماتي كه در ايران حاضر بوده است از خاطرات خود در خصوص اختلافات پس از انتخابات در اين نشست سخن گفت.

وي در ادامه به نقش اتحاديه اروپا كه 22 سفارتخانه در تهران دارد پرداخته و اظهار داشت كه اين اروپا در هفته‌هاي پس از انتخابات از نزديك مسائل را تعقيب كرده و از ايران مي‌خواست كه در مورد نتايج انتخابات تحقيق و تفحص به عمل آورد، اتحاديه اروپا از ايران مي‌خواست كه دست از آنچه وي حمله به تظاهرات مسالمت‌آميز مي‌خواند، بردارد و حق گردهمايي و اجتماعات را به‌رسميت شناسد.

* اعتراف سفير اتريش به جمع آوري اطلاعات از فتنه 88

سفير پيشين اتريش در تهران تصريح كرد: "ما از طريق تويتر و سفارتخانه‌هايي كه ديپلمات‌هاي خود را به سطح شهر اعزام مي‌كردند اطلاعات زيادي كسب مي‌كرديم اما از سوي مقامات ايراني مورد مواخذه قرار مي‌گرفتيم كه نبايد در سطح شهر حاضر شده و گزارش تهيه كنيم چرا كه اين يك مساله داخلي است و خارجي‌ها نبايد در آن دخالت كنند. "

اتحاديه اروپا چهار دور مذاكرات با توجه به كنوانسيون سازمان ملل متحد در خصوص حقوق كودكان و كنوانسيون بين‌المللي حقوق مدني و سياسي برگزار كرد.

از سال 2004 اتحاديه اروپا به‌دنبال راه‌حلي ديپلماتيك براي پرونده هسته‌اي ايران است، اما اگر كسي بخواهد سياست خارجي ايران را بفهمد بايد اول درك درستي از سياست داخلي اين كشور به‌دست آورد.

در ادامه نيكلاس برنز معاونت سابق امور سياسي وزارت خارجه آمريكا و استاد كنوني دانشگاه هارواردنيز وارد گود اين گفتمان شده و با تأكيد بر اينكه تدوين يك راهبرد جامع در خصوص ايران امري مشكل است، مي‌گويد: ايران با چالش‌هاي متعددي مواجه است.

وي با تكرار ادعاي صهيونيستي حمايت كشورمان از تروريسم، ايران را متهم كرد كه به مردم خود ظلم كرده و با توسعه ظرفيت‌هاي هسته‌اي خود به خطري جدي براي جهان عرب، رژيم صهيونيستي، آسيا، اروپا و ايالات متحده بدل شده است.

برنز مدعي شد كه هرچند جامعه جهاني متفق‌القول بر اين باور است كه ايران نبايد به قدرتي هسته‌اي بدل شود و در ضمن غرب مدت‌هاست كه در مذاكره با ايران تلاش و جديت به خرج داده است اما "ما هميشه با نيروي دافعه از سوي دولت ايران مواجه شده‌ايم. "

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۳۱

تابناك چرا اين همه خواننده خودت رو بي اعتماد ميكني/ شما هم مثل رجا نيوز حرف ميزني

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۱۴

جاسوسي تعريف حقوقي مشخصي داره كسي كه در تلاش باشه با نفوذ به مراكز نظامي و امنيتي تكنولوژي و يا خصوصي به اطلاعات و اسنادي دسترسي پيدا كند كه به قصد فروش سوء استفاده و يا واگذاري به رقبا يا دشمنان دست به اين اقدامات زده باشه ميتونه جاسوس محسوب بشه
نه اينه كسي در خيابان راه بره و اوضاع عمومي جامعه را كه همه به گونه اي در جريان هستند و به هيچ وجه جنبه خصوصي نداره را گزارش كنه جاسوس محسوب بشه لطفا با اينگونه تيترها به تعميم و تفسير قانون دست نزنيد و ازادي هاي مردم را محدود نكنيد

مهرداد۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۱۴

تابناک؟ خودتی؟ یا در یک حرکت ارزشی دوستان کیهان و رجا تابناک رو به تصرف در آوردن! مگه کار سفارتخونه غیر از کسب اطلاعات از محیطه؟ راه رفتن و عکس گرفتن میشه جاسوسی؟ پس منم جاسوسم بیاین منو بگیرین. چون علاقه مند به قدم زدن و عکاسی ام.

لعیا۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۱۳

احتما لا چون دیپلماتهای ما بی عرضه هستند و نمیتوانند از کشور محل ماموریت گزارش تهیه کنند سایرین هم فقط باید هر آنجه صدا و سیما پخش میشود را بعنوان وحی منزل بپذیرند و گزارش کنند

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۰۸

بابا شما من نمیدونم یا نمی فهمید یا خودتون رو به ...زدید اصلا کار سفارتخانه ها در کشور مقصد جاسوسیه و هدف اصلی شون کار کسب خبر و تأمین منافعشون هست نمیدونم چرا ما ایرانی ها تعجب میکنیم از این کار اونا تمام سفارتخانه های کشورهای خارجی در ایران جاسوسخانه آنها در ایران است سفارتخانه های ما هم در کشورهای دیگه باید همینطور باشه و احتمالا هست!!
نمیدونم چرا روی این موضوع اینقدر حساسیت ایجاد شده البته منافع عده ای در ایجاد این حساسیت ها دخیل هست صد در صد!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۱:۰۵

خیلی گند شدی تابناک ... داری رو دست کیهان بلند میشی

پسرک فضول۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۴۶

خب اگر این باشد که ایشان توضیح داده اند و شما نتیجه گیری کرده اید، تمام سفارتخانه های دنیا از جمله ایران هم لانه جاسوسی هستند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۳۰

بابا جاسوس ول كن غضنفر رو بچسب

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۲۴

نه پس ، می فرمایید که ما سریعا به شما جواب مثبت بدیم که خوشتون بیاد؟؟؟!!؟؟؟
خیر قربان این خبرا نیست

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۲۲

اگر جاسوس هستند خوب اخراجشون کنید.......شما که بلدید

reza۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۱۶

مگه سفارتخونه ها کاری هم غیر این دارن که انجام بدن

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۱۵

چون توي شهر قدم زدن و فيلم گرفتن شدن جاسوس؟؟!!! پس حتما اون مردمي هم كه توو شهر شعار مخالفت ميدادن، تروريست بودن ديگه!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۰۲

ببخشید البته تابناک جون! کار طبیعی هر سفارتخونه باید این باشه نه مثل سفارت خونه های ما که تو یه ساختمون میشینن و دیگر هیچ

منتظر۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۰۱

اطلاعات كسب ميكرديم؟؟؟؟ يعني چي؟؟؟ ما كه نميفهميم ولي شما كه تازگيها داريد شبيه كيهان و رجا ميشيد بيشتر توضيح ميداديد كه تو قرن 21 كه همه اتفاقات ظرف چند دقيقه به همه جا مخابره ميشه اين كسب اطلاعا يعني چي؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۱۰:۰۱

آیا دیپلماتهای ایرانی در کشورهای دید فقط در ارتباط با روادید کار می کند و فقط خرید می کنند؟ این عرف تمام کشورهاست.
چرا با عوام فریبی کار می کنید این لقمه ها با چه مابه ازایی خواهد بود؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۲۲ ۰۹:۴۵

اينهمه جاسوس از كي ميخواستن جاسوسي كنن؟ از جاسوسا؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.