رفتن کامیون میکسر به داخل مغازه

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از ورود یک دستگاه کامیون میکسر به داخل مغازه‌ای در "خیابان آیت الله کاشانی" خبر داد و گفت: کارشناسان علت این تصادف را نقص فنی کامیون میکسر اعلام کردند.
کد خبر: ۱۰۴۵۱۹۷
|
۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶ 10 April 2021
|
11080 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از میزان، احسان مومنی بیان داشت: شب گذشته ساعت ۲۳:۳۰ شهروندان اطراف بلوار هنگام در آیت الله کاشانی با صدای مهیبی به خیابان آمدند و شاهد ورود یک دستگاه میکسر به داخل مغازه کاشی و سرامیک بودند.

وی با بیان اینکه خودروی کامیون پس از برخورد با ۲ خودروی سواری پژو وارد مغازه شده بود، عنوان کرد: کارشناسان علت حادثه را نقض فنی ترمز کامیون میکسر اعلام کردند.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: با حضور به موقع عوامل آتش نشانی راننده کامیون از داخل خودرو خارج و خدمات درمانی توسط عوامل اورژانس انجام شد.

این مقام انتظامی از رانندگان وسایل نقلیه سنگین خواست: قبل از حرکت در مورد سالم بودن خودرو مطمئن و دقت کافی نسبت به بررسی دوره‌ای و روزانه خودروشان داشته باشند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟