آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

اعلام آمادگي شفق براي واگذاري تراكتورسازي

شفق نامه اي براي تربيت بدني تنظيم و در آن آمادگي واگذاري باشگاه به اداره كل تربيت بدني را اعلام كرد. چه خوب مي شد نامه آقاي اسبقيان كه يقينا حضور ايشان در ورزش آذربايجان منشا خدمات خواهد بود رسانه اي نمي شد چرا كه باشگاه تراكتورسازي بيشتر از هر چيز نيازمند آرامش است و اين آرامش در كنار وحدت و همدلي و همراهي مسئولان استان به دست مي آيد.

سخنگوي باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: شفق در نامه‌اي به اداره كل تربيت بدني آمادگي خود را براي واگذاري باشگاه اعلام كرده است.

مهدي فاطمي در گفت و گو با فارس درباره جوابيه روز گذشته اين باشگاه به اسبقيان مديركل تربيت بدني استان آذربايجان شرقي اظهار داشت: مديركل تربيت بدني استان به عنوان مسئول و متولي ورزش آذربايجان شرقي اين حق را دارد كه نگران وضعيت تيم هاي استان و به خصوص تراكتورسازي باشد. متاسفانه برخي افراد از جوابيه باشگاه به نامه ايشان برداشت غلط داشته اند اما روي صحبت ما در آن جوابيه معدود افرادي بود كه همواره در طول ليگ گذشته با حركات و برخوردهاي ناصحيح براي تراكتورسازي و ورزش آذربايجان مشكل آفريني مي كردند.

وي افزود: شفق به عنوان مديرعامل باشگاه در طول دو سال گذشته زحمات زيادي براي تراكتورسازي كشيده و همراه با ساير دست اندكاران فوتبال و ورزش تبريز تراكتورسازي را به جايگاه امروزي رسانده است. ايشان از هر نظر شايسته احترام و تقدير است.

فاطمي تاكيد كرد: شفق نامه اي براي تربيت بدني تنظيم و در آن آمادگي واگذاري باشگاه به اداره كل تربيت بدني را اعلام كرد. چه خوب مي شد نامه آقاي اسبقيان كه يقينا حضور ايشان در ورزش آذربايجان منشا خدمات خواهد بود رسانه اي نمي شد چرا كه باشگاه تراكتورسازي بيشتر از هر چيز نيازمند آرامش است و اين آرامش در كنار وحدت و همدلي و همراهي مسئولان استان به دست مي آيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.