آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

5 عامل اصلی مرگ و میر در کشور

بر اساس آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال در سال 88، پنج علت اول مرگ و میر در کشور به ترتیب بیماریهای قبلی و عروقی، سوانح و مصمومیت ها، سرطان ها و سایر تومورها، بیماری های دستگاه تنفسی و بیمارهای عفونی و انگلی است.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کل کشور گفت: بر اساس آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال، بيماريهاي قلبي- عروقي شايعترين علت مرگ و مير در سال 88 است.

به گزارش ایلنا ابراهيم رشيدي گفت: بر اساس آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال در سال 88، پنج علت اول مرگ و میر در کشور به ترتیب بیماریهای قبلی و عروقی، سوانح و مسمومیت ها، سرطان ها و سایر تومورها، بیماری های دستگاه تنفسی و بیمارهای عفونی و انگلی است.

او توضیح داد: بررسی ها نشان می‌دهد ، علت مرگ و میرها نسبت به 10 تا 20 سال گذشته تغییر کرده است، مثلا در گذشته بیماری های انگلی و عفونی در رتبه بالاتری قرار داشت و افراد بیشتری بر اثر این گونه بیماری ها از بین می رفتند اما اکنون در رتبه پنجم قرار دارد.

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کل کشور ادامه داد: از آنجایی که طول عمر زندگی در ایران هم افزایش یافته است و بیماری های قلبی و عروقی نیز بیشتر در سنین بالا اتفاق می افتد، بیماری های قلبی و عروقی به عامل اصلی مرگ و میر در کشور تبدیل شده است.

3/39 درصد مرگ‌هاي كشور ناشي از بيماري‌هاي قلبي عروقي است كه 5/19 درصد ناشي از سكته قلبي، 3/9 درصد به علت سكته مغزي، 1/3 درصد به علت فشارخون بالا و بقيه به علت ساير بيماري‌هاي قلبي عروقي است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مونا۱۳۸۹/۰۳/۲۹ ۱۶:۵۵

من یکی که تو این چنذ سال اخیر هر درد و مرضی که گرفتم دکتر ها تشخیص عصبی دادن دوستها و اقوام من هم همینطور پس قائدتا اولین عامل باید استرس باشد که باعث سایر بیماریها می شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.