حماس: اسرائیل تاوان تعدی به قدس را خواهد داد

جنبش مقاومت اسلامی(حماس)، امروز (شنبه)، بیان داشت که اسرائیل تاوان تجاوز به قدس اشغالی و ساکنان آن را پس خواهد داد.
کد خبر: ۱۰۵۰۵۹۷
|
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵ 08 May 2021
|
4812 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از القدس العربی، موسی ابومرزوق، نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بیانیه ای افزود که رژیم اشغالگر تاوان هتک حرمت و تعرض به نمازگزاران را پس خواهد داد».

وی تأکید کرد که ملت فلسطین قدرت بازدارندگی رژیم اشغالگر و ترسیم معادلات جدید در درگیری با آن را دارد.

ابومرزوق سکوت کشورهای عربی و اسلامی را محکوم کرد و آن را موجب گستاخ تر شدن رژیم اشغالگر در تجاوز به مسجد الأقصی و ملت فلسطین و یهودی سازی قدس دانست.

وی با تأکید بر ضرورت رویارویی با دشمن اسرائیلی و عزیمت فلسطینیان به سمت مسجد الأقصی برای حمایت از آن، عموم فلسطینیان را به یاری قدس به هر طریق ممکن و بسیج نیروها برای رویارویی گسترده با رژیم اسرائیل فراخواند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟