آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ظریف: کاندیدای انتخابات نمی‌شوم

وزیر امورخارجه گفت: از همه افراد، گروه‌هایی که در روزهای سخت گذشته خواستار نامزدی بنده در انتخابات سرنوشت‌ساز ۱۴۰۰ شده‌اند، سپاسگزارم و از اینکه نتوانستم پاسخی درخور بدهم، شرمسارم.

ظریف: کاندیدای انتخابات نمی‌شوم

به گزارش «تابناک»، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: درود بر تمامی هم‌میهنان گرامی از آسمان ایران، در واپسین روز ماه مبارک رمضان و در مسیر یک سفر چند روزه به منطقه و اروپا. پیشاپیش عیدتان مبارک و بندگی‌تان مقبول درگاه بزرگ‌ترین قدرت هستی.

وی ادامه داد: در روزها و هفته‌ها به واقع تمامی سال‌های پرفشار و هیاهوی گذشته، وامدار بزرگواری شما بوده‌ام که با چشم‌پوشی از همه کمبودهای فردی و ساختاری، این خدمتگزار کوچک را شرمنده فرموده‌اید و با پایمردی و شکیبایی در برابر فشارهای خارجی و ناملایمات داخلی بهترین پشتیبان سیاست خارجی و مایه سرافرازی کشور بوده‌اید.

ظریف گفت: از همه افراد، گروه‌ها و بزرگانی که در روزهای سخت گذشته مرا وامدار بزرگ‌منشی خود نموده و خواستار نامزدی بنده در انتخابات سرنوشت‌ساز ۱۴۰۰ شده‌اند بسیار سپاسگزارم و از اینکه نتوانستم پاسخی درخور به این بنده‌نوازی‌ها بدهم شرمسارم.

وی ادامه داد: خدای دانا به اسرار دل‌ها را شاهد می‌گیرم که نیامدنم به دلیل مصلحت‌اندیشی و عافیت‌طلبی شخصی نیست، چرا که بزرگانی چون شهید سلیمانی جانشان را فدا کردند و همچو منی می‌باید اگر توان و آبرویی داشته‌باشم - که آن هم از خود این مردم و به برکت خون پاک شهداست - فدای همین مردم و مرزوبوم کنم.

ظریف تاکید کرد: اما در تنهایی‌های خود بسیار اندیشیده‌ام، کاستی‌های خودم و شرایط دشوار و پرتنش داخلی و خارجی را صادقانه سنجیده‌ام و در پایان به این قناعت وجدانی رسیده‌ام که آمدنم با توجه به دلواپسی‌هایی که در این هشت سال و بویژه از نوروز امسال به قیمت تخریب انسجام و خودباوری ملی و امید و اعتماد مردم به نمایش گذاشته‌شد به خیر و صلاح مُلک و ملت نیست.

وزیر امورخارجه کشورمان گفت: به تجربه می‌دانم و می‌دانید که انتخابات سرنوشت‌ساز است. رأی‌ندادن یک انتخاب است ولی انتخابی که تنها و تنها به پیروزی اقلیت می‌انجامد. باور دارم که مردم هوشیار و ریزبین ایران در آزمون ملی ۲۸ خرداد آینده‌ای شکوفاتر، همدل‌تر، آرام‌تر، پرامیدتر و سرافرازتر را برخواهندگزید.

وی افزود: از رهبر فرزانه انقلاب که با عتاب پدرانه و سخنان حکیمانه خود آرامش و همبستگی ملی را در آستانه این انتخابات سرنوشت‌ساز به همه گروه‌ها هدیه دادند سپاسگزارم.

ظریف اظهار داشت: سفرهای من در اجرای وظایف وزیر «امور خارجه» است و هیچ ارتباطی به گفت‌وگوهای وین ندارد. دکتر عراقچی عزیز با صلابت و هوشمندی گفت‌وگوها را اداره می‌کند و بنده هم از راه دور در کنار ایشان بوده‌ام.

وی گفت: اکنون که خاطر دوستان دلواپس از نامزدی‌ام آسوده شده، تقاضا می‌کنم به اولویت خودشان که کسب قدرت داخلی است بپردازند و بگذارند ما هم به اولویت خودمان که پاسداری از منافع ملی و رهانیدن مردم از تحریم‌های ستم‌بار آمریکاست تمرکز کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۴:۱۹

نعمت روی زمین قسمت پررویان است
خون دل میخورد آنکس که حیایی دارد

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۴۷

تو هم خیلی با احمدی نژاد فرقی نداری

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۳۹

جمله اخرش دندان شکن بود

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۳۶

بهترین حالت ریاست جمهوری رئیسی و ابقای ظریف در وزارت امور خارجه است

سید علی۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۳۶

تو که راست میگی و صادقانه نوشتی!! لعنت خدا بر دروغگو و ریاکار

شهروند۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۳۰

مجلس اقلیت بد کرد!
در حق ملت

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۲۱

درود خدا بر امیرکبیر زمان ،واقعا جای تاسف و تاثر داره که این خبر تلخ و شنیدم،فقط تاریخ در آینده در مورد دکتر ظریف قضاوت خواهد کرد که چه خدمات ارزنده‌ای به ایران و ایرانی کرده

حق بین۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۳:۱۳

تو که هنوز فرق گفتن و نگفتن رو نمی دونی! همون بهتر که کاندید نشی.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۴۷

تعارف نکن

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۴۴

یاد مظلومیت امیر کبیر افتادم
امیدوارم که به سرنوشت ایشان دچار نشود

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۱۷

صاحب جمله معروف: آمریکا با یه بمبش می تونه کل سیستم دفاعی کشور را از کار بیاندازد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۱۰

اون تیکه آخرش خیلی خوب بود

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۰۲

خدا را شکر. خدا کنه دوباره پشیمان نشه چون تعادل رفتاری نداره.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۱:۴۹

به نظرم تنها کسی از اصلاح طلبان که امید برای پیروزی در انتخابات داشت همین آقای ظریف بود که اونم کنار رفت دیگه امیدی نیست البته آقای حسن خمینی هم شانس پیروزی داشت که اونم نیست
آقای جهانگیری شاید 1 میلیون رای هم نیاره

امیر۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۱:۲۱

کاش می امدی واز شماتت بدخواهان قلیل نمی هراسیدی اکثریت تنهابا تودوباره به صندوقها اعتماد می کند.ای کاش حالا خاتمی بیاید....

مينو۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۱:۱۳

بعضیا یه نفس راحت کشیدن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۱:۱۳

ترسو

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۱:۰۳

حیف شد. مرد صلح و دوستی و انسانیت

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۱۷

مشکلات جسمی و فشار کاری باعث انصراف ایشان شد.به جهت با توجه به عدم تجربه در حوزه مدیریت اجرائی و کشورداری به نظر تصمیمی کاملا معقول و منطقی گرفتند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.