آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۰

شکایت سامسونگ از افشاکنندگان محصولاتش

هرچند سامسونگ ادعای کپی رایت تصاویر متعددی را ثبت کرده، اما گزارش‌های افشای محصولات معمولاً به سرعت منتشر می‌شوند و این اقدام چندان تأثیرگذار نخواهد بود.

شکایت سامسونگ از افشاکنندگان محصولاتش

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سامسونگ هم مانند اپل اقداماتی علیه افرادی اتخاذ کرده که محصولات جدید شرکت را فاش می کنند.

در ژوئن ۲۰۲۱ میلادی گزارشی نشان داد اپل افرادی که مشخصات کالاهایش را فاش می‌کنند، تهدید کرده است. اکنون سامسونگ نیز از این همین روند پیروی کرده و با اعتراض به حق کپی رایت، افشا کنندگان مشخصات محصولاتش را هدف گرفته است.

طبق گزارشی جدید این شرکت با استناد به قانون کپی رایت خواهان حذف ویدئوها و تصاویری شد که در وب سایتAllAboutSamsung منتشر کرده بود. این وب سایت به فردی به نام مکس جامبور تعلق دارد. به گفته جامبور این اقدام سامسونگ به تازگی انجام شده و طی روزهای آینده تصاویر مربوط به این شرکت حذف خواهند شد.

به طور مشابه ایوان بلس، یکی از کارشناسان مشهور حوزه فناوری و افشا کننده مشخصات دستگاه‌های مختلف نیز تلویحاً اعلام کرده پست‌های مربوط به سامسونگ را از حساب‌های کاربری خود پاک می‌کند.

همچنین بلاس اعلام کرد این شرکت کره‌ای در جستجوی فردی است که اطلاعات را فاش می‌کند و اقدامات آن ربطی به رسانه‌های خبری و پرتال‌هایی که گزارش‌ها را منتشر می‌کنند ندارد.

هرچند سامسونگ ادعای کپی رایت تصاویر متعددی را ثبت کرده، اما گزارش‌های افشای محصولات معمولاً به سرعت منتشر می‌شوند و این اقدام چندان تأثیرگذار نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.