آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

پلیس اتوبان کرج - قزوین را می‌بندد

فرماندار ساوجبلاغ گفت: محور اتوبان کرج - قزوین در محدوده روستای هیو به مدت ۶ روز توسط نیروهای انتظامی مسدود خواهد بود.

پلیس اتوبان کرج - قزوین را می‌بندد

به گزارش تابناک، مهر نوشت: مهدی مهرور پیش از ظهر سه‌شنبه در جلسه فوق‌العاده کرونا و مدیریت بحران شهرستان ساوجبلاغ در تعطیلات کرونایی که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر این شهرستان در شرایط نارنجی کرونایی قرار گرفته است و اگر دستورالعمل‌های بهداشتی به درستی از سوی مردم رعایت نشود امکان قرمز شدن ساوجبلاغ وجود دارد.

وی با اشاره به تعطیلات و محدودیت‌های کرونایی اعلام شده از سوی وزارت کشور بیان کرد: با توجه به لزوم آمادگی و هوشیاری کامل تمامی دستگاه‌ها، مدیران موظف به حضور در محل خدمت خود بوده و مجاز به خروج از شهرستان نیستند.

فرماندار ساوجبلاغ تصریح کرد: بخشداران، شهرداران و دهیاران نیز برای کنترل و مدیریت امور در تعطیلات پیش رو در آماده‌باش کامل خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: محور اتوبان کرج - قزوین در محدوده روستای هیو به مدت ۶ روز توسط نیروهای انتظامی مسدود خواهد بود و دستگاه‌های امدادی هلال‌احمر و اورژانس برای ارائه کمک‌های امدادی در منطقه مستقر و حضور خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خویی۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۹:۴۳

صبر میکنند مردم بروند ودرموقع برگشت جریمه کنند

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۶:۵۸

چشممون آب نمیخوره که بتونید ببندید

رضا بخششی۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۶:۳۸

همه رفتن! باز کنید برگردند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.