آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۱

گزارش کمالوندی از پیشرفت اجرای قانون اقدام راهبردی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره پیشرفت اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملی ایران به کمیسیون امنیت ملی گزارش داد.

گزارش کمالوندی از پیشرفت اجرای قانون اقدام راهبردی
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «محمود عباس زاده مشکینی» درباره نشست روز سه‌شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به خبرنگاران گفت: در این نشست سخنگوی سازمان انرژی اتمی گزارشی از پیشرفت اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملی ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در ادامه اعضای کمیسیون سوالاتی درباره تحقق مواد هشت‌گانه قانون مطرح کردند و به این سوالات پاسخ داده شد.

وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد کمیته هسته‌ای و کمیته فنی کمیسیون امورات مختلف مرتبط با قانون را مورد پیگیری کرده و گزارشی مکتوب و مستند برای ارائه به صحن علنی مجلس تهیه نمایند.

مشکینی خاطرنشان کرد: کمالوندی قانون مصوب مجلس را فرصت ارزشمندی برای بازبینی و بازسازی و بروز کردن ظرفیت‌های فنی و تولیدی برای سازمان انرژی اتمی کشور عنوان کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۰۶ ۰۹:۴۲

اصلا سر کار هست؟ هیچ خبری ازش بعد از حادثه نطنز نیست .حتی گزارسی هم از روند بهبودیشان منتشر نشده است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.