آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

تانکر حمل بنزین در اصفهان واژگون شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از واژگونی یک دستگاه تانکر حامل مقداری بنزین در پل چمران خبر داد.

تانکر حمل بنزین در اصفهان واژگون شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرآتشیار فرهاد کاوه آهنگران، اظهار کرد: ساعت ۱۶ و ۴۰ دقیقه بعد از ظهر امروز (یکشنبه_۲۴مردادماه) وقوع حادثه واژگونی یک تانکر حامل بنزین به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۶ و ۷ به محل حادثه شتافتند.

وی با بیان اینکه حضور به موقع آتش نشانان مانع از ایجاد حریق شد، گفت: واژگونی این تانکر سبب نشت گازوئیل از مخزن سوخت و بنزین از تانکر شده بود که با تلاش آتش‌نشانان از بروز انفجار و حریق جلوگیری و محل حادثه ایمن سازی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان پس از تایید ایمنی و رفع خطر کامل از تانکر و تحویل آن به پلیس راهور به ماموریت خود پایان دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.