آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۲

رایزنی چین، روسیه و آمریکا در پایان روز اول مذاکرات

نمایندگان روسیه، چین و آمریکا حاضر در مذاکرت برجامی وین شامگاه دوشنبه و بعد از پایان روز نخست نشست کمیسیون مشترک برجام، در دیداری سه جانبه به گفت و گو و تبادل نظر درخصوص جلسه امروز ایران و گروه ۱+۴ پرداختند.

رایزنی چین، روسیه و آمریکا در پایان روز اول مذاکرات

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، میخائیل اولیانوف نماینده روسیه نزد سازمان های بین المللی در وین در توئیتی نوشت که ساعتی پیش وی به همراه وانگ کوان مذاکره کننده ارشد چین در مذاکرات وین و رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران ملاقاتی سه جانبه داشته اند.

اولیانوف نوشت که در ملاقات سه جانبه هیات های روسیه، چین و آمریکا، درخصوص دور تازه مذاکرات وین درباره برجام گفت و گو تبادل نظر شد.

این دیپلمات روس خاطرنشان کرد که در این ملاقات، سه طرف بر عزم مشترک برای نهایی سازی موفقیت آمیز مذاکرات تاکید کردند.

اولیانوف روز دوشنبه قبل از شروع روز نخست مذاکرات وین، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اعزام ایرنا گفت که نسبت به حصول توافق در این دور از مذاکرات خوش بین است و اعتقاد راسخ دارد که دستیابی به توافق «شدنی و امکان پذیر» است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۹ ۱۰:۱۸

البته در مذاکره مستقیم، روسیه و چین
بجای ایران تصمیم می‌گیرند به همین دلیل ما با آمریکا مذاکره مستقیم نداریم

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۹ ۰۹:۲۶

چین نگرانه که نفت ارزان دیگه گیرش نیاد و روسیه هم نگرانه که صادرات نفت ایران زیاد بشه و مشتری هاشو از دست بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.