آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

دستگیری ۴ نفر از عوامل نزاع مسلحانه در اروندکنار

فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از دستگیری ۴ نفر از عوامل نزاع مسلحانه در شهر اروندکنار از توابع شهرستان آبادان خبر داد.

دستگیری ۴ نفر از عوامل نزاع مسلحانه در اروندکنار

به گزارش تابناک، سرهنگ حسین زلقی در گفتگو با خبرنگار خبر آنلاین اظهار کرد: به دنبال بروز یک فقره درگیری در شهر اروندکنار، شب گذشته سرنشینان ۲ دستگاه موتورسیکلت با سلاح جنگی کلاش به سمت یک‌دستگاه خودروی پراید تیراندازی کردند.

وی با بیان اینکه در این تیراندازی متاسفانه ۳ نفر کشته و ۲ نفر دیگر نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شدند، افزود: از همان لحظات اولیه بروز این حادثه، ۳ تیم عملیاتی ویژه پلیس تشکیل و با انجام کار اطلاعاتی ۴ نفر از عاملان این نزاع مسلحانه را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی طی چند عملیات منسجم و ضربتی در مخفیگاهایشان دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: عاملان این تیراندازی شناسایی و دستگیری آنان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد. نتیجه اقدامات به اطلاع شهروندان می رسد.

بخشدار اروندکنار در این باره گفت: روز گذشته افرادی با سابقه اختلاف طایفه‌ای، به یک خودروی پراید تیراندازی و متواری شدند که این حادثه منجر به کشته شدن ۲ نفر از جمله یک زن در محل و مجروح شدن سه نفر دیگر شد.

صادق جلالی اظهار کرد: متاسفانه بامداد امروز یک کودک ۶ ماه که در این حادثه مجروح شده بود نیز جان باخت.

وی افزود: مصدومان این حادثه پس از اقدامات اولیه در بیمارستان اروندکنار به بیمارستان‌های شهید بهشتی و ۱۷ شهریور آبادان منتقل شدند.

بخشدار اروندکنار با بیان اینکه هم اکنون اوضاع در شهر اروندکنار آرام است، تصریح کرد: از شروع درگیری طایفه‌ای، کمیته امنیتی تشکیل شد و ماموران انتظامی و امنیتی در شهر اروندکنار مستقر شدند.

وی؛ مردم و سران هر ۲ طایفه را به خویشتن‌داری و آرامش دعوت کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.