آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

فوت ۶ درصد دارندگان سهام عدالت

عسکر توکلی، رئیس هیئت‌مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور اعلام کرد: حدود ۶ درصد دارندگان سهام عدالت در کشور تاکنون فوت شده‌اند و وارث به سود سالانه آن‌ها دسترسی ندارند.

به گزارش بورس تابناک، عسکر توکلی رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور گفت: از مجموع ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار دارنده سهام عدالت در کشور بیش از ۳ میلیون نفر تاکنون فوت شده اند  که سود سهام عدالت متوفیان باید بین وراث آنان تقسیم شود.

او گفت: افراد بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت، تقسیم نامه سهام عدالت را باید امضا کنند تا فرایند قانونی انتقال سهام فرد متوفی به آنان آغاز شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور گفت: برای انتقال سود سهام عدالت متوفیان باید سامانه‌ای طراحی تا ورثه این افراد مشخص و سود سهام به حساب آن‌ها واریز شود که هنوز این سامانه طراحی نشده است.

توکلی گفت: این سامانه قرار بود با همکاری سازمان ثبت احوال، قوه قضاییه و سازمان خصوصی سازی طراحی و شرکت سپرده گذاری نیز وراث را بر اساس انحصار وراثتی که انجام داده اند در فهرست دریافت کنندگان سهام قرار دهد.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور گفت: وراث اکنون به سهام عدالت فرد متوفی و سود سالانه آن دسترسی ندارند و این سرمایه در حساب سازمان خصوصی سازی است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.