آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۰

آلمان: مذاکرات با ایران وارد مرحله حساسی شده

وزیر امور خارجه آلمان که به واشنگتن سفر کرده است، اظهار داشت مذاکرات با ایران وارد مرحله حساسی شده است.

آلمان: مذاکرات با ایران وارد مرحله حساسی شده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا؛ "آنالنا بربوک" وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست خبری مشترکی با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با بیان این مطلب افزود که دو کشور دارای موضع مشترکی در مورد ایران و برجام هستند.

وزیر خارجه جدید آلمان گفت ایران اعتماد زیادی را از بین برده است و زمان زیادی باقی نمانده است.

وزیر خارجه جدید دولت آلمان در عین حال گفت اما ما به صورت فشرده از این زمان در وین استفاده می کنیم.

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز روز سه شنبه به وقت محلی در نخستین نشست خبری در سال جدید میلادی ۲۰۲۲ که بصورت تلفنی با برخی خبرنگاران رسانه های بین المللی در واشنگتن برگزار شد، گفت که مذاکرات هسته ای با ایران در وین پیشرفت کمی داشته اند و آمریکا امیدوار است در این هفته این پیشرفت گسترش یابد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین اضافه کرد که لغو تحریم‌ها و گام‌هایی که آمریکا باید بردارد، همراه با گام‌های هسته‌ای که ایران باید انجام دهد، در صورتی که بخواهیم به پایبندی متقابل به برجام برسیم، در قلب مذاکرات کنونی در وین است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.