آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

پيروزي استيل آذين در ديدار تداركاتي

نخستين گل مسابقه را محمد غلامي (15) به ثمر رساند و در نيمه دوم در دقايق 63 و 65 حسين كاظمي و سياوش اكبرپور زننده ديگر گل‌هاي استيل آذين بودند.

تيم فوتبال استيل آذين پس از بازگشت از اردوي اتريش در نخستين بازي تداركاتي، مقابل تيم آرمين به پيروزي دست يافت.

به گزارش ايسنا، تيم فوتبال استيل آذين كه اردوي 10 روزه‌اي در كشور اتريش برپا كرده بود و در اين اردو دو مسابقه تداركاتي را پشت سر گذاشت، در نخستين بازي تداركاتي پس از بازگشت به تهران با نتيجه 3 بر صفر برابر آرمين، كه در رقابت‌هاي دسته دوم باشگاه‌هاي كشور حضور دارد به پيروزي رسيد.

تومباكوويچ سرمربي استيل آذين در اين مسابقه تيمش را در غياب چهار بازيكن ملي‌پوش، همچنين عشوري زاد، برجلو و خليلي به ميدان فرستاد.

نخستين گل مسابقه را محمد غلامي (15) به ثمر رساند و در نيمه دوم در دقايق 63 و 65 حسين كاظمي و سياوش اكبرپور زننده ديگر گل‌هاي استيل آذين بودند.

تيم فوتبال آرمين با هدايت يعقوب وطني روز يكشنبه در يك ديدار تداركاتي برابر تراكتورسازي تبريز با نتيجه 2 بر يك شكست خورده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.