آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جزئیات دیدار متکی با اشتون در کابل

منوچهر متکی صبح جمعه در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به موضوعاتی که در دیدار وی با اشتون نماینده اتحادیه اروپا در اجلاس بین المللی افغانستان انجام شد، یادآور شد: این دیدار به درخواست اشتون انجام شد و با توجه به اینکه بعد از معاهده لیسبون برای ساختار اتحادیه اروپا، این اتحادیه از جایگاه جدیدی برخوردار شده است مذاکرات متعددی صورت گرفت.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به دیدار با اشتون نماینده گروه 1+5 در کابل گفت: گفتگوهای مختلفی در زمینه چگونگی پاسخ گروه وین انجام شد و در حال حاضر پاسخ گروه وین آماده شده است که به زودی منتقل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی صبح جمعه در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به موضوعاتی که در دیدار وی با اشتون نماینده اتحادیه اروپا در اجلاس بین المللی افغانستان انجام شد، یادآور شد: این دیدار به درخواست اشتون انجام شد و با توجه به اینکه بعد از معاهده لیسبون برای ساختار اتحادیه اروپا، این اتحادیه از جایگاه جدیدی برخوردار شده است مذاکرات متعددی صورت گرفت.

وی اضافه کرد: در ساختار جدید مسئولیتها و نقش آفرینی های بیشتری به اتحادیه اروپا داده شده است و بحث ما روابط ایران و اتحادیه اروپا در حوزه های مختلفی که ظرفیت همکاری وجود دارد بود.

متکی خاطر نشان کرد: رابطه کاملا روشن است اما زمانی که بحث اشتون مطرح می شود ذهن ها به مباحث گفتگوی هسته ای و مناسبات جهانی منتقل می شود.

وی تاکید کرد: ما در راستای مباحث 1+5 هم گفتگوهایی کردیم که اشتون در مورد دیدگاه های ایران مطالبی را جویا شد. بخشی از این گفتگو به پاسخ گروه وین اختصاص داشت که باید بگویم پاسخ گروه وین آماده شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.