آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نخستین بورس خرما در عربستان

از هفتم آگوست آینده ( 16 مرداد ) همزمان با جشنواره بین المللی خرما در شهر العنیزه عربستان ، نخستین بازار الکترونیکی خرما در جهان آغاز بکار می کند.

نخستین بورس الکترونیکی خرما در جهان ، در عربستان به طور رسمی راه اندازی می شود.

واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره : از هفتم آگوست آینده ( 16 مرداد ) همزمان با جشنواره بین المللی خرما در شهر العنیزه عربستان ، نخستین بازار الکترونیکی خرما در جهان آغاز بکار می کند.

این بورس برای مشتریان در هر کجا که باشند ، امکان ورود در مزایده های خرما و خرید فوری و مستقیم را فراهم می کند و مدیریت جشنواره خرما ، مسؤلیت حفظ و انتقال آن به مشتری را برعهده دارد.

نام عربستان به کیفیت بالای خرما و تنوع آن پیوند خورده است.

شهر عنیزه در منطقه قصیم به شهر خرما معروف است و 3500 نخلستان با بیش از یک میلیون و 600 هزار نخل خرما در منطقه دارد.

اما نکته جدید درباره این شهر، گشایش اولین بازار الکترونیکی خرما در جهان است که این شهر می خواهد این بازار را در ششمین جشنواره خرما راه اندازی کند.

با این شیوه ، توضیحات بیشتری درباره انواع خرما و قیمت و تصاویر مربوط به آن در کنار پخش مستقیم مزایده های مربوط به خرما برای مشتریان ارائه می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.