آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جمله جنجالی مورینیو به داور چه بود؟

آقای خاص در صحنه‌ای که از کوره در رفت به پایرتو گفته است "آن‌ها تو را با هدف به اینجا فرستاده‌اند، یوونتوس تو را فرستاده است". یوونتوس حریف مستقیم رُم در راه کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپاست و در حال حاضر ۶ امتیاز از جالوروسی بیشتر دارد و در رده چهارم جدول است.

تیم فوتبال رُم شنبه شب شب در حالی در هفته بیست‌وششم سری A ایتالیا در دیداری خانگی از شکست 2 بر صفر مقابل هلاس ورونا گریخت و به تساوی 2-2 دست یافت که ژوزه مورینیو در وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم و به خاطر اعتراض به داور این بازی از زمین اخراج شد. مورینیو به این دلیل توسط لوکا پایرتو داور این دیدار اخراج شد که با دست خود ژست تلفن زدن را به داور نشان داد.

بر اساس گزارش روزنامه ایتالیایی «استامپا» چاپ تورین؛ مورینیو که با این کارت قرمز به طور اتوماتیک یک جلسه حق همراهی تیمش را نخواهد شد، ممکن است با محرومیت طولانی‌تر مواجه شود. طبق ادعای این روزنامه، مورینیو ممکن است دو یا سه جلسه محروم شود.

بر اساس این گزارش؛ آقای خاص در صحنه‌ای که از کوره در رفت به پایرتو گفته است "آنها تو را با هدف به اینجا فرستاده‌اند، یوونتوس تو را فرستاده است". یوونتوس حریف مستقیم رُم در راه کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپاست و در حال حاضر 6 امتیاز از جالوروسی بیشتر دارد و در رده چهارم جدول است.

بردار لوکا پایترو یعنی آلبرتو پایرتو از هشت سال پیش در باشگاه یوونتوس کار می‌کند و در ابتدا مدیر رویدادهای این باشگاه بود و در ادامه مدیر در‌آمد ورزشگاه آلیانتس مشغول به کار شد. پدر پایرتو همچنین داور سابق سری A بوده است و به دلیل نقشی که در ماجرای رسوایی کالچوپولی داشت، از داوری محروم شده بود.

لوکا پایرتو 37ساله یکی از باتجربه‌ترین دوران سری A ایتالیا است و تاکنون در 92 بازی در سطح اول فوتبال باشگاهی ایتالیا قضاوت کرده است و در ماه سپتامبر 2021 بود که به درجه داور بین‌المللی ارتقا پیدا کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.