آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

کارمندان انتقالي تا 10 سال اجازه بازگشت ندارند

ایرنا: معاون حقوقي امور مجلس و استان‌هاي معاونت توسعه مديريت و سرمايه‌ انساني رييس‌جمهور گفت: کارمندان انتقالي از تهران حداقل به مدت 10 سال اجازه بازگشت را ندارند.

عبدالعلي تاجي دیروز افزود: تاکنون 16 هزار کارمند دولت به‌طور داوطلبانه درخواست انتقال از شهر تهران را داده‌اند و 106 شرکت دولتي نيز از تهران به شهرهاي ديگر منتقل شده‌اند.

وي با بيان اينکه دولت تسهيلات ويژه‌اي مانند اعطاي زمين و وام مسکن براي کارمندان و بازنشستگاني که از تهران به ساير شهرهاي کشور منتقل شوند در نظر گرفته است، افزود: بازگشت دوباره افراد منتقل شده «نقض غرض» است، براين اساس و بنابر آيين‌نامه کارگروه انتقال از شهر تهران افراد منتقل شده شامل کارمندان شاغل و بازنشستگان حداقل به مدت 10 سال اجازه بازگشت به تهران را نخواهند داشت.

تاجي گفت: با توجه به شرايط سخت زندگي در تهران و تسهيلات تشويقي در نظر گرفته شده براي افراد انتقالي فکر نمي‌کنم کسي تمايل به بازگشت به تهران را داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.