آخرین خبرزمین‌لرزه حوالی بیرم فارس را لرزاند
1بازدید
۰

پیشنهاد زلنسکی برای برگزاری مذاکرات در «قدس»

رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید که به نخست‌وزیر اسرائیل پیشنهاد داده که مذاکراتی بین روسیه و اوکراین در قدس برگزار کند.

پیشنهاد زلنسکی برای برگزاری مذاکرات در «قدس»
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در جریان یک جلسه توجیهی که امروز شنبه در جمع خبرنگاران خارجی برگزار شد، گفت که مذاکره‌کنندگان اوکراینی و روسیه «به‌جای صدور اولتیماتوم، شروع به گفتگو درباره موضوعات خاص کرده‌اند».

به گزارش المیادین، رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه به «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که در قدس اشغالی بین مسکو و کی‌یف نشست برگزار کند. رئیس جمهور اوکراین گفت که اسرائیل می‌تواند تضمین‌های امنیتی به اوکراین بدهد.

وی افزود: «من فکر می‌کنم امروز برگزاری مذاکرات در اوکراین، روسیه یا بلاروس درست نیست، زیرا آن‌ها از جمله مکان‌هایی نیستند که بتوانیم در آنجا به تفاهم برسیم و جنگ را متوقف کنیم. من در مورد نشستی در سطح رهبران صحبت می‌کنم. آیا اسرائیل می‌تواند مکانی برای این دیدار، به خصوص قدس باشد؟ که من فکر می‌کنم می‌تواند باشد».

رئیس‌جمهور اوکراین خاطرنشان کرد که کشورش به تضمین‌های امنیتی که روسیه ممکن است به آن بدهد، قانع نخواهد شد، بلکه منتظر تضمین‌های دیگر طرف‌ها نیز هست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.