آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

سفارت ایران گزارش روزنامه گاردین را تکذیب کرد

سفارت ایران در لندن در توییتی، گزارش روزنامه گاردین را تکذیب کرد.

سفارت ایران گزارش روزنامه گاردین را تکذیب کرد


به گزارش تابناک ، سفارت ایران در لندن، گزارش روزنامه گاردین درباره استفاده روسیه از تسلیحاتی که مدعی شده بود توسط ایران از عراق قاچاق شده است را تکذیب کرد و آن گزارش را غیرحرفه‌ای و بی اساس دانست.

سفارت ایران در لندن در توییتر نوشت: گزارش روز سه‌شنبه گاردین، با عنوان« استفاده روسیه از تسلیحات قاچاق شده توسط ایران از عراق علیه اوکراین» و داستان سرایی را غیرواقعی و بی اساس دانست.

سفارت ایران در ادامه نوشت: تلاش برای ایجاد ارتباط بین تحولات اخیر در اوکراین با تحولات منطقه‌ای خاورمیانه و ذکر اسم ایران اقدامی غیرحرفه‌ای و غیرقابل قبول است و همچنین نوعی بی احترامی به خوانندگان آن روزنامه است.

سفارت ایران در توییت دیگری نوشت: انتظار می‌رود گاردین واقعیت را منتشر کند اما مقاله روز سه‌شنبه در تناقض با این رویکرد است، ما اعتراض خود را نسبت به این موضوع ابراز میکنیم و خواستار اقدام ضروری در این خصوص هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.