آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

توصیه جالب اکرمی به احمدی نژاد

روزی در دانشگاه امام صادق به آقای احمدی‌نژاد گفتم وقتی تو شهردار بودی، خاتمی رئیس‌جمهور بود و الان تو رئیس‌جمهور هستی و قالیباف شهردار. لذا هر توقعی که از خاتمی داشتی الان عملی کن. اما وی این کار را انجام نمی‌دهد و در نتیجه کارهای تهران روی زمین می‌ماند.

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: روزی در دانشگاه امام صادق به آقای احمدی‌نژاد گفتم وقتی تو شهردار بودی، خاتمی رئیس‌جمهور بود و الان تو رئیس‌جمهور هستی و قالیباف شهردار. لذا هر توقعی که از خاتمی داشتی الان عملی کن.

سیدرضا اکرمی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به مشکل تخصیص بودجه به متروی تهران و بازدید جمعی از نمایندگان تهران از این پروژه‏، اظهار داشت: هم‌اکنون ریل و ایستگاه‌های تعدادی از خطوط متروی تهران آماده بهره‌برداری است. اما دولت یک میلیارد دلار بودجه مصوب مجلس برای تکمیل این پروژ‌ه‌ها را اختصاص نمی‌دهد تا واگن خریداری شود.

اهم این اظهارات را در ادامه بخوانید:

    * باید تسلیم قانون شد یا حداقل از راه‌‌های پیش‌بینی شده آن را تغییر داد و اصلاح کرد. به عبارت دیگر اگر دولت، قانونی را اجرایی نمی‌داند باید با ارائه لایحه‌ای اصلاحی، اقدام به اصلاح آن کند.

    * اولا، این مصوبه مربوط به سال 88 است و نه امسال. ثانیا، مسئولان دولت از یکسو می گویند ذخایر ارزی محرمانه است و از طرف دیگر علنا می‌گویند بودجه‌ای در این حساب نیست، در حالی که این سخن یک بهانه است. لذا آنچه آقای میرتاج‌الدینی می‌گوید، با سایر گفته هایشان تفاوت دارد.

    * روزی در دانشگاه امام صادق به آقای احمدی‌نژاد گفتم وقتی تو شهردار بودی، خاتمی رئیس‌جمهور بود و الان تو رئیس‌جمهور هستی و قالیباف شهردار. لذا هر توقعی که از خاتمی داشتی الان عملی کن. اما وی این کار را انجام نمی‌دهد و در نتیجه کارهای تهران روی زمین می‌ماند.

    * مسئولان خودشان سبد خرید را در دست بگیرند و ببینند که گرانی چقدر است. دلیل این گرانی‌ها نبود نظارت و سیستم مالیاتی صحیح در بازار است. به محض اینکه چند نفر مغازه خود را تعطیل کردند، دولت تسلیم می‌شود در حالی که نباید این‌گونه باشد و مالیات باید از همه اخذ شود.

    * مشخص نیست با گذشت شش ماه از سال چه زمانی قراراست این قانون اجرا شود. زیرا وقتی زمان اجرا تعیین شد، فشارهای ناشی از آن نیز افزایش خواهد یافت. این در حالی است که هم دولت و هم مجلس برای تصویب این قانون زحمت زیادی کشیده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.