آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

یورش شهرک نشینان صهیونیست به حرم ابراهیمی

گروه‌هایی از شهرک نشینان صهیونیست، با سردادن شعار‌های نژادپرستانه به حرم ابراهیمی در الخلیل یورش بردند.

یورش شهرک نشینان صهیونیست به حرم ابراهیمی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از شبکه تلویزیونی الجزیره، گروه‌هایی از شهرک نشینان صهیونیست، با سردادن شعار‌های نژاد پرستانه به حرم ابراهیمی در الخلیل یورش بردند.

این شهرک نشینان با در دست داشتن پرچم رژیم صهیونیستی، در پناه نظامیان رژیم اشغالگر خود را به حرم ابراهیمی رساندند.

غسان الرجبی مدیر حرم ابراهیمی، این راهپیمایی را ماجراجویانه خواند و گفت، باید آن را در چارچوب یورش وحشیانه و برنامه‌های اشغالگران برای یهودی سازی حرم و استیلا بر منازل فلسطینیان تعبیر کرد.

شاهدان خبر دادند، نظامیان اشغالگر با تقویت حضورشان در منطقه باب الزاویه، حرم ابراهیمی و بخش قدیمی شهر الخلیل، سعی کردند شهرک نشینان حاضر در راهپیمایی را در مسیر رسیدن به حرم پشتیبانی کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.