آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تنبيه جادوگر بعد از بازي با استقلال

هدايتي طرف كريمي را مي‌گيرد؟

پس از گفت‌وگوهاي بي‌پرواي علي كريمي كه در نهايت به خط خوردن او از فهرست تيم ملي انجاميد، شماره هشت استيل آذين با اظهارات كنايه آميزي كه نثار مصطفي آجورلو كرد در آستانه بازي با استقلال آرامش را از تيمش گرفت و يك بار ديگر در كانون حاشيه قرار گرفت.

 برخورد انضباطي با بازيكني كه عليه مديرعامل باشگاه موضع مي‌گيرد اجتناب ناپذير است با اين حال كساني كه از رابطه دوستانه كريمي با حسين هدايتي، مالك متمول باشگاه استيل آذين خبر دارند معتقدند تصميمي گرفته نمي‌شود كه باعث رنجش ستاره ناراضي تيم شود.
 
شايعه اختلاف علي كريمي با مصطفي آجورلو از اولين روزهاي تغيير مديرعامل باشگاه استيل آذين به گوش مي‌رسيد. گفته مي‌شد كريمي هنگام تمديد قراردادش با باشگاه علاقه‌اي به گرفتن عكس با آجورلو نداشته و با پادرمياني هدايتي تن به اين كار داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.