آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
11بازدید
۴

یک بررسی:

۲ کشور عربی در صدر کشور‌های دارای بالاترین نرخ تورم

بر اساس داده های ماه اکتبر/ مهر از نظر شاخص تورم در کشورهای جهان، بیشترین میزان افزایش قیمت ها در زیمبابوه و دو کشور عربی ثبت شده است.

۲ کشور عربی در صدر کشور‌های دارای بالاترین نرخ تورم


به گزارش تابناک به نقل از آرتی عربی، خبرگزاری نووستی یک بررسی بر اساس داده های سرویس های آماری 155 کشور عضو سازمان ملل شروع به افشای داده های اقتصادی ماه اکتبر/ مهر کردند.

بر اساس این بررسی که از هفت منطقه از جهان شامل آسیا، جنوب صحرای آفریقا، ، خاورمیانه، آفریقای شمالی، اروپا، اقیانوسیه، آمریکای جنوبی و شمالی انجام شد، بیشترین نرخ تورم سالانه در ماه اکتبر/ مهر 2022 در زیمبابوه (268.8%)، لبنان (158.5%)، ونزوئلا(155.8%)، سودان (102.6%) و آرژانتین (88%) ثبت شده است.

در مجموع در اکتبر/ مهر2022، 6 کشور جهان نرخ رشد قیمت 30 تا 40 درصدی و ده کشور نرخ رشد 20 تا 30 درصدی را تجربه کردند، در حالی که نرخ تورم برای برای 44 کشور دیگر از 10 تا 20 درصد در نوسان بود.

 

شفقنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۹ ۱۶:۱۰

چرا رتبه خودتون را نمیگین؟ بعد از سودان, رتبه ۸.

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۹ ۱۵:۱۳

دلیل تورم اون کشور عربی فصل مشترک بین کشور خودمونه

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۹ ۱۵:۰۳

طوری تیتر زدید آدم خیال میکنه امارات و کویت بیشترین نرخ تورم را دارند

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۱۹ ۱۴:۳۲

یعنی ما که سالی حداقل 100 درصد تورم داریم تو لیست نستیم؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.