آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

سه میلیارد حق مسکن و پاداش میلیاردی برای رضایت مدیرعامل!!

۱۱ میلیارد آپشن در قرارداد ۱۲میلیاردی سیاوش و استقلال!

سیاوش یزدانی که به دلیل عملکرد ضعیف در لیست مازاد ساپینتو قرار گرفت ، چنین بندهایی در قراردادش داشت و مشخص نیست چگونه این شروط را به آجورلو تحمیل کرده است؟!

عجایب آپشنِ در قرارداد بازیکنان لیگ فوتبال ایران ادامه دارد؛ اینبار حق مسکن و رضایت مدیرعامل هم به شگفتی های گذشته اضافه شده است. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ در اتفاقی نادر و حیرت انگیز،  با امضای مصطفی آجورلو،  قرارداد‌ ۱۲ میلیاردی یک بازیکن با آپشن‌های ۱۱ میلیارد تومانی همراه شده است!

مدیرعامل سابق و برکنارشده باشگاه استقلال توضیحاتی را در برنامه فوتبال برتر انجام داد که در نوع خود عجیب بود و به نوعی اعتراف او بر اتفاقات مالی عجیب رخ داده در این باشگاه می‌داد.

از عجیب بودن آپشن قرارداد بازیکنان هر چه بنویسیم کم نوشته ایم اینکه در قراردادها حق مسکن ۳ میلیارد تومانی گنجانده می‌شود و یا برای حضور در لیست ۱۸ نفره هم آپشنی را در نظر می‌گیرند همان قدر عجیب است که آپشنی به نام رضایت مدیرعامل وجود دارد.

این در حالی است که در تمام دنیا این سرمربی تیم است که باید از بازیکنانش رضایت داشته باشد و اساساً چنین آپشنی در هیچ قراردادی دیده نمی شود.
سیاوش یزدانی که به دلیل عملکرد ضعیف در لیست مازاد ساپینتو قرار گرفت ، چنین بندهایی در قراردادش داشت و مشخص نیست چگونه این شروط را به آجورلو تحمیل کرده است؟!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.