آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

تا 6 روز ديگر:

اوباما با مردم عراق سخن مي گويد

رسانه هاي آمريكايي به نقل از سخنگوي كاخ سفيد اعلام كردند باراك اوباما رئيس جمهور در تاريخ 31 اوت (6 روز ديگر ) سخنان بسيار مهمي را با مردم عراق در ميان خواهد گذاشت.

به گزارش "تابناك"، شبكه خبري "سي ان ان " ابلاغ رسمي كاخ سفيد براي رسانه ها ودرخواست تعيين فضاي خالي براي پوشش خبري اين پيام را نشان از مهم بودن پيام دانسته و مي افزايد: اعلام پايان عمليات نظامي آمريكا در عراق توسط رئيس جمهور امريكا ، رويدادي بسيار بزرگ براي خاورميانه است

اين شبكه سايت خبري پيش بيني مي كند كه، ممكن است تركيب سخنان اوباما در سخنراني 31 اوت به گونه اي باشد كه خشم برخي از سناتورهاي آمريكا را موجب شود لذا اوباما در روزهاي باقي مانده به تاريخ سخنراني ، روزهاي سختي را خواهد داشت تا متن سخنراني را به گونه اي طراحي كند كه به وجهه بين المللي ايالات متحده آمريكا آسيب نزند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناصر آل مهدي۱۳۸۹/۰۶/۰۴ ۰۹:۳۷

اوباما چه حرفي براي گفتن دارد؟!
جز اينكه به نمايندگي از سوي رژيم شيطان بزرگ در صدد توجيه سوابق،چهره و عملكرد اهريمني ايالات متحده آمريكا برخواهد آمد؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۴ ۰۸:۵۶

این مردک احمق از اون سر دنیا بلند شده اومده میخاد برای مردم این طرف دنیا تعیین تکلیف کنه مگه این مردک رئیس جمهور عراق است که میخواد برای مردم عراق سخنرانی کند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.