آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

انهدام ۵ باند مواد مخدر در غرب تهران

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از انهدام پنج باند مواد مخدر در غرب این استان خبر داد و گفت: از این باندها یک تُن و ۲۴۵ کیلوگرم تریاک کشف شد.

انهدام ۵ باند مواد مخدر در غرب تهران

به گزارش «تابناک»، سردار کیومرث عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر از انهدام پنج باند مواد مخدر در غرب استان تهران خبر داد و افزود: در یکی از این عملیات‌ها طی رصدهای اطلاعاتی و پلیسی از جابجایی و حمل و نقل مواد مخدر تریاک مطلع شد.

وی افزود: همکاران من طی یک عملیات منسجم دو خودرو را شناسایی کردند، که یکی از این خودروها به عنوان راه پاک کن و خودرو دیگر حامل جاساز مواد مخدر بود.

عزیزی گفت: هر دو خودرو متوقف و دو نفر در این راستا دستگیر شدند و هم زمان سر باند این شبکه نیز که در یکی از شهرستان‌های غرب استان تهران ساکن بود، دستگیر شد.

رئیس پلیس غرب استان تهران گفت: مواد مخدر کشف شده از این باند بدون لفافه حدود ۷۹۷ کیلوگرم تریاک بود، که مقدار قابل توجهی است.

وی افزود: در ۱۰ روز گذشته این پنجمین باند بود، که منهدم می‌شد و در مجموع یک تُن و ۲۴۰ کیلوگرم توسط پلیس کشف و ضبط شد.

عزیزی اضافه کرد: در همین راستا در مجموع هفت نفر دستگیر و شش خودرو توقیف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.