آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

فرود اضطراری ۲ پرواز در کشور

مدیر فرودگاه شهدای سبزوار گفت: دو پرواز از مبدأ تهران و اهواز به مقصد مشهد به دلیل گرد و غبار در فرودگاه شهدای سبزوار فرود آمدند.

فرود اضطراری ۲ پرواز  در کشور

به گزارش تایناک به نقل از تسنیم، حسین شادمان ‌اظهارداشت: امروز دو پرواز از مبدا تهران و اهواز به مقصد مشهد به دلیل شرایط نامساعد جوی و وجود گرد و غبار که موفق به فرود در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد نشده بودند، در فرودگاه شهدای سبزوار فرود آمدند.

وی افزود: یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی وارش در مسیر تهران به مشهد و یک فروند هواپیمای MD ۸۳ متعلق به شرکت هواپیمایی زاگرس در مسیر اهواز به مشهد به دلیل مساعد نبودن شرایط جوی فرودگاه مشهد قادر به نشستن در این فرودگاه نشدند.

شادمان خاطرنشان کرد: این دو پرواز با هماهنگی صورت پذیرفته در فرودگاه سبزوار بر زمین نشستند و پس از انجام فرآیند سوختگیری و مساعد شدن هوای مشهد راهی این فرودگاه شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.