آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۵

جایزه نوبل پزشکی به تحقیقات واکسن کووید اهدا شد

دو دانشمند مجارستانی و آمریکایی به خاطر اکتشافاتی که منجر به ساخت واکسن کووید19 شد، بعنوان برنده جایزه نول پزشکی معرفی شدند.

جایزه نوبل پزشکی به تحقیقات واکسن کووید اهدا شد


به گزارش تابناک، رویترز نوشت: «کاتالین کاریکو» مجارستانی و «درو وایسمن» از ایالات متحده جایزه نوبل فیزیولوژی یا پزشکی 2023 را به دلیل تحقیقات خود که مستقیماً به ساخت اولین واکسن‌های mRNA برای مبارزه با کووید-19 توسط فایزر و مدرنا منجر شد، دریافت کردند. این دو دانشمند 1 میلیون دلار دریافت می‌کنند.

بنیاد نوبل اعلام کرد: جایزه نوبل 2023 در فیزیولوژی یا پزشکی به کاتالین کاریکو و درو وایسمن به دلیل اکتشافاتشان در مورد تغییرات پایه نوکلئوزیدی که امکان ساخت واکسن‌های mRNA موثر علیه کووید-19 را فراهم کرده است، اعطا شد.

گفتنی است جایزه نوبل که اولین بار در سال 1901 اهدا شد، توسط مخترع دینامیت و تاجر ثروتمند سوئدی آلفرد نوبل ایجاد و برای دستاوردهای علم، ادبیات، صلح و اقتصاد اعطا می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۱ ۰۱:۵۷

ما که مستعان را ساختیم میباید نوبل را بما میدادند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۰ ۱۶:۱۳

ما که هم دستگاه مستعان ساختیم هم دوازده نوع واکسن کووید بعد به کسی دادن که یک واکسن ساخته بود آخر بی عدالتی است؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۰ ۱۵:۰۶

افرین

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۰ ۱۴:۴۸

عه!!!! واقعا بی انصاف هستن...اونا یه دونه واکسن ساختن.....ما ۷ تا ساختیم بیشتر از همه دنیا....چرا جایزه رو به ما ندادن....بی معرفتها

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۱۰ ۱۴:۳۳

چرا از دانشمندان جوان ایرانی خبری نیست ما که چپ وراست واکسن کرونا تولید وبه دنیا صادر می کردیم؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.