آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

جزئیات ممنوع الخروجی آزاده صمدی

شب گذشته خبری مبنی بر مراجعه آزاده صمدی بازیگر سینما و تلویزیون به فرودگاه امام خمینی (ره) و ضبط پاسپورت وی در رسانه‌ها منتشر شده است.

جزئیات ممنوع الخروجی آزاده صمدی

به گزارش «تابناک» به نقل از قوه قضاییه، شب گذشته خبری مبنی بر مراجعه آزاده صمدی بازیگر سینما و تلویزیون به فرودگاه امام خمینی (ره) و ضبط پاسپورت وی در رسانه‌ها منتشر شده است.

در همین رابطه و با توجه به تاکیدهای چندباره رئیس قوه قضاییه که در مقاطع مختلف به اعلام ممنوع‌الخروج بودن افراد تاکید کرده است، پیشتر ممنوع‌الخروج بودن آزاده صمدی به اطلاعش رسیده بود.

تیرماه امسال موضوع ممنوع‌الخروجی آزاده صمدی در حضور وکیل به وی ابلاغ شده و او با توجه به پرونده مفتوح قضایی تعهد داده است از کشور خارج نشود اما با این وجود این فرد با علم به ممنوع‌الخروج بودن در فرودگاه حاضر شده است.

گفتنی است؛ از چند روز گذشته هم با علم به ممنوع الخروج بودن تلاش‌هایی برای حل مشکل این بازیگر سینما از سوی برخی اهالی سینما آغاز شده بود و حتی کارگردان فیلم «عزیز» که همراه آزاده صمدی عازم پنجاه و چهارمین فستیوال گوا در هند بود از نهادهای مسئول در مورد رفع شدن یا نشدن ممنوع‌الخروجی سوال کرده و در جریان موضوع بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۶

خبر زرد که میگن همینه!
پشه چیه که کله پاچه اش چی باشه؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۵۱

بلحاظ تعداد تولید محتوا و تعداد کارکنان، بالیوود عظیم ترین صنعت سینمای جهان است

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۲۷

پس مگه نمی گفتن هر کی دوس نداره جمع کنه از ایران بره؟!
این گزینه هم از دسترس خارج شد؟!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۰۵

جمع نمیکنه بره
میخاد بره و بیاد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۵۶

ممنوع الخروج کردن بازیگر یا به عبارتی هنرمند یک کشور کاری بسیار چیپ است و دیگران در مورد نظام ایران و امنیتی کردن هر موضوعی چه قضاوتی خواهند کرد

رضا۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۵۵

بچه پررو!!خب تو که می دانستی ممنوع الخروج هستی برای چی رفتی فرودگاه!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.