آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

خانم دکتر قلابی دستگیر شد

زن جوانی که با راه‌اندازی یک واحد دندانپزشکی غیرمجاز در شهرستان رشت سلامت مردم را به خطر انداخته بود از سوی پلیس دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ علی حیدرخواه، رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی گیلان گفت: مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی پس از اطمینان از فعالیت غیرمجاز مؤسسه دندانپزشکی در منطقه گلسار، دندانپزشک غیرمجاز و متخلف را شناسایی کردند. این مؤسسه دندانپزشکی که با تصدی‌گری و مدیریت خانمی ۳۲ ساله اقدام به ارائه خدمات دندانپزشکی به صورت غیرمجاز به مردم می‌کرد، پلمب و از ادامه کار آن جلوگیری شد.

این مقام انتظامی افزود: متخلفان که با ارائه مجوز پزشکی افراد غیر، اقدامات پزشکی انجام می‌دادند، پس از جلوگیری از فعالیت به مرجع قضایی صالحه معرفی شدند.

سرهنگ حیدرخواه با بیان اینکه پلیس با افراد سودجو که سلامتی جامعه را به خطر می‌اندازند برخورد قاطعانه خواهد کرد از مردم خواست برای درمان به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه کنند و هر گونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.