آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

قالپاق ماشین هم لاکچری شد!

شاید تصور کنید قالپاق خودرو قیمت بالایی ندارد اما سخت در اشتباه هستید.

قالپاق ماشین هم لاکچری شد!

به گزارش «تابناک» به نقل از دیده‌بان ایران، قالپاق خودرو تا چندی پیش جزو ارزان‌ترین قطعات بود ولی در حال حاضر قیمتی نجومی به خود گرفته است. اگر به دنبال خرید قالپاق برای خودروهای خارجی باشید با قیمت‌های ۱ تا ۲ میلیونی مواجه می‌شوید. قالپاق خودروهای داخلی هم تا قیمت‌های ۴۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومانی به فروش می‌رسد.

آنطور که به نظر می‌رسد دیگر قالپاق خودرو هم یک قطعه لاکچری محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۳ ۰۹:۴۲

قالپاق ایرانی قیمتش برابر با یک روز کار یعنی ماهی ۳۰ تا قالپاق ایرانی دستمزد میگیریم

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۳ ۰۸:۲۷

این رشد اقتصادی در سال جاری را که دولت اعلام کرده ظاهرا در بالا رفتن قیمتها میداند و طفلی ها نمیدانند که گرانی و بالا رفتن و به فلاکت رسیدن مردم ( نه امثال چایی دبشی ها و قیری ها و کسانی که شرایط را برای آنها فراهم میکردند) دلیل رشد اقتصادی نبوده و نیست . آخه قالپاق چهارصد هزار تومان !!!!!!!!!!!!! ای بابا خدات رو شکر به کجا و تا کی چنین شتابان ؟

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۳ ۰۳:۳۹

قالپاق ماشین شده اندازه قیمت قدیم ماشین ها.

حميدرضا۱۴۰۲/۱۰/۱۲ ۲۳:۳۴

به لطف دولت مستضعفین مردم ایران همه لاکچری زندگی می کنن...

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۲ ۲۲:۰۸

الان باد لاستیک هم لاکچری شده تنظیم باد 4 چرخ 30 هزار تومان شده

محمددد۱۴۰۲/۱۰/۱۲ ۲۱:۵۳

چیزی لاکچری نشده، ما بدبخت و خوار و خفیف شدیم و در کمال تعجب مسئولین هر روز مدعی سازندگی و آبادانی و پیشرفت هستند!! مسئول عزیز ما نیازی نداریم در فلان علم ذرات اتم شکافته شود لطفا در حال حاضر فقط یک کار انجام دهید و آن هم شکافتن اتم اقتصاد است، البته اگر میتوانید و شرایط اجازه می دهد.

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۱۲ ۲۱:۳۸

یکی دیگر از دستاوردهای دولت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.