افزایش تعداد شهدای دانشآموز کرمان
بنا بر اعلام مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش تعداد شهدای دانش آموز انفجار تروریستی کرمان به ۲۳ تن افزایش یافته است و بیش از ۲۰ دانش آموز در بیمارستانها بستری هستند.

به گزارش «تابناک»، زهرا مظفر در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین آمار شهدای دانش آموز انفجار تروریستی گلزار شهدا کرمان اظهار کرد: یکی از دانش آموزان بدحال بستری در بیمارستان به شهادت رسید و تعداد شهدای دانش آموز انفجار تروریستی کرمان به ۲۳ تن افزایش یافت.
به گفته مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش، تا کنون ۹ تن از خانواده «سلطان آبادی» بر اثر انفجار تروریستی کرمان به شهادت رسیدند که از این میان ۴ شهید، دانش آموزند.
وی در پاسخ به اینکه چند تن از دانش آموزان در بیمارستان بستری هستند؟ اعلام کرد: طبق آنچه به ما اعلام کردند بیش از ۲۰ دانش آموز در بیمارستان بستری هستند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ای واااییییی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.