آخرین خبرزمین‌لرزه حوالی بیرم فارس را لرزاند
4بازدید
۰

زيورآلات، عامل بقاي عوامل بيماري‌زا در دست پرستاران

بر اساس نتايج اين مطالعه، پس از يك شست و شوي دقيق و مؤثر دست (15 ثانيه شست و شو با مايع صابون غيرطبي و 15 ثانيه آبكشي با آب شير) ميزان باكتري در پرستاران با زيورآلات 9 هزار و 940 واحد كلني فرم در ميلي ليتر در مقابل 2 هزار و 232 واحد كلني فرم در ميلي ليتر در پرستاراني بدون زيورآلات بود.

نتايج يك پايان نامه دانشجويي نشان داد: زيورآلات دست پرستاران سبب بقاي عوامل بيماري زا پس از شستن دست در بيمارستان و مراكز درماني مي‌شود. از اين رو به پرستاران توصيه مي شود هنگام كار از زيورآلات استفاده نكنند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان نظام پرستاري، پايان نامه دانشجويي مقطع كارشناسي ارشد «حسن مهدي زاده» تاثير زيورآلات دست پرستاران بر ميزان بقاي عوامل بيماري زا پس از شستن دست در بيمارستان امدادي شهيد كامياب مشهد را بررسي كرده است.

بر اساس اين پژوهش دست‌هاي مراقبان بهداشتي به عنوان يكي از مهمترين راه‌هاي انتقال عفونت‌هاي بيمارستاني است و حلقه و انگشتر پرستاران زن حين كار كردن محيط امني براي تجمع باكتري‌هاست اما اين احتمال وجود دارد كه شست و شوي كامل دست‌ها ميكروب‌ها را حذف كند.

اين مطالعه بر روي 70 پرستار شاغل واجد شرايط در بيمارستان امدادي شهيد كامياب مشهد انجام شد و شمارش باكتري‌ها پيش از شست و شوي دست‌ها در گروه پرستاران با زيورآلات 13 هزار و 913 واحد كلني فرم در ميلي ليتر و براي كساني كه زيورآلات نداشتند، 5 هزارو 576 واحد كلني فرم در ميلي ليتر بود.

بر اساس نتايج اين مطالعه، پس از يك شست و شوي دقيق و مؤثر دست (15 ثانيه شست و شو با مايع صابون غيرطبي و 15 ثانيه آبكشي با آب شير) ميزان باكتري در پرستاران با زيورآلات 9 هزار و 940 واحد كلني فرم در ميلي ليتر در مقابل 2 هزار و 232 واحد كلني فرم در ميلي ليتر در پرستاراني بدون زيورآلات بود.

نتايج اين مطالعه حاكي از آن است كه يك عمليات شستن استاندارد دست‌ها بر كاهش ميزان ميكروب‌هاي زنده دست مراقبان بهداشتي مؤثر است اما زيورآلات دست سبب بقاي عوامل بيماري زا پس از شستن مي‌شود پس توصيه مي شود پرستاران هنگام كار از زيورآلات استفاده نكنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.