آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

دستگیری قاتل روی پشت‌بام

 متهم به قتل فراری وقتی خود را در محاصره پلیس دید شروع به تیراندازی کرد اما در عملیاتی ویژه دستگیر شد.

به گزارش ایسنا‌، سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی هرمزگان در تشریح این خبر بیان کرد: در پی وقوع یک فقره قتل‌عمد در جاسک هرمزگان و متواری شدن قاتل به استان سیستان وبلوچستان، شناسایی و دستگیری قاتل در دستورکار عوامل انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان جاسک با اقدامات فنی و اطلاعاتی از حضور دوباره قاتل در این شهرستان مطلع و ضمن شناسایی مخفیگاه متهم، با تشکیل چند تیم عملیاتی به محل اختفای قاتل در محله غریب‌آباد اعزام شدند.

باتوجه به اینکه مخفیگاه متهم سه ساختمان مجزا داشت هر اکیپ به یک ساختمان وارد شده اما متهم از پشت‌بام یکی از ساختمان‌ها به‌سمت مأموران تیراندازی کرده که در یک درگیری متقابل، قاتل در سلامت کامل دستگیر شد.

وی در بازجویی و تحقیقات صورت‌گرفته با صراحت به قتل اعتراف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.