افزایش یک درصدی حجم سدها نسبت به هفته گذشته

میزان پرشدگی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ اسفندماه با توجه به بارش‌های اخیر به ۴۷ درصد رسیده اما نسبت به سال گذشته ۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۲۶۴۷۵
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۷ 11 March 2024
|
2276 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بارش‌های کشور گرچه هنوز نسبت به سال گذشته کاهش ۱۶ درصدی دارد، اما بارندگی‌های اخیر اندکی حجم آب سدها را افزایش داد.

بر اساس این گزارش میزان پرشدگی سدهای کشور که هفته گذشته ۴۶ درصد بود با بارش‌های اخیر و از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ اسفندماه به ۴۷ درصد افزایش‌یافته است.

حجم آب در سدهای مهم کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۹ اسفندماه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بنابراین گزارش، حجم آب موجود در سدهای کشور تا ۱۹ اسفندماه به ۲۳ میلیارد و ۱۳۰ میلیون مترمکعب رسیده است. این میزان در سال آبی گذشته ۲۴ میلیارد و ۵۴۰ میلیون مترمکعب بود.

کاهش ۱۶ درصدی میزان آب ورودی به سدها

میزان آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۹ اسفندماه در حالی به رقم ۱۲ میلیارد و ۵۷۰ میلیون مترمکعب رسید که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۵ میلیارد و ۱۳۰ میلیون مترمکعب بوده که ۱۶ درصد کاهش‌یافته است.

افزایش ۱۵ درصدی خروجی آب از سدها

بر اساس اعلام دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۹ اسفندماه ۱۱ میلیارد و ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب برای مصارف مختلف از سدها خارج شده است.

این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب آب از سدها خارج شده رشد ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
اين خبر سمي ترين خبر براي ايران و كم آبي است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟