مدیر کاخ سعدآباد عوض شد

«سیدمحسن میر» با حکم علی دارابی، قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرپرست مجموعه تاریخی سعدآباد شد.
کد خبر: ۱۲۶۴۴۵۱
|
۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷ 08 October 2024
|
3945 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «سیدمحسن میر» پیش از این، مدیریت موزه ملی ورزش را به عهده داشت. او دانش‌آموخته دکتری مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی است.

مسئول فرهنگی کاروان‌های ورزشی ایران به رویدادهای ورزشی بین‌المللی، مشاور و رئیس‌دفتر شهردار تهران و مشاور و رئیس‌دفتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از دیگر سوابق میر است که روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی به آن اشاره کرده است.

تا پیش از این، سیدحسین علوی مدیریت سعدآباد را به عهده داشت. او از خردادماه ۱۴۰۲کلیددار این مجموعه تاریخی بود که به دلیل ماجراهای قطع درختان، تخلیه موزه اسناد، کپی غیرقانونی اسناد تصویری بخش مستندنگاری، آب‌گرفتگی موزه ظروف، برگزاری پی‌درپی کنسرت و تبدیل برخی کاخ‌ها به لوکیشن فیلم‌برداری بدون شفاف‌سازی در ضوابط، مدیریت پرحاشیه‌ای در کاخ سعدآباد به شمار می‌آمد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۷
برادر دارابی ،اول انقلاب در مدرسه رفاه واوین شغلتون چی بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۷
از ۴۵ تخته فرش نفیس چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟