آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

مدیر کاخ سعدآباد عوض شد

«سیدمحسن میر» با حکم علی دارابی، قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرپرست مجموعه تاریخی سعدآباد شد.

مدیر کاخ سعدآباد عوض شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «سیدمحسن میر» پیش از این، مدیریت موزه ملی ورزش را به عهده داشت. او دانش‌آموخته دکتری مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی است.

مسئول فرهنگی کاروان‌های ورزشی ایران به رویدادهای ورزشی بین‌المللی، مشاور و رئیس‌دفتر شهردار تهران و مشاور و رئیس‌دفتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از دیگر سوابق میر است که روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی به آن اشاره کرده است.

تا پیش از این، سیدحسین علوی مدیریت سعدآباد را به عهده داشت. او از خردادماه ۱۴۰۲کلیددار این مجموعه تاریخی بود که به دلیل ماجراهای قطع درختان، تخلیه موزه اسناد، کپی غیرقانونی اسناد تصویری بخش مستندنگاری، آب‌گرفتگی موزه ظروف، برگزاری پی‌درپی کنسرت و تبدیل برخی کاخ‌ها به لوکیشن فیلم‌برداری بدون شفاف‌سازی در ضوابط، مدیریت پرحاشیه‌ای در کاخ سعدآباد به شمار می‌آمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۱۷ ۱۶:۵۹

از ۴۵ تخته فرش نفیس چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۷/۱۷ ۱۶:۵۰

برادر دارابی ،اول انقلاب در مدرسه رفاه واوین شغلتون چی بود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.