آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
7بازدید
۰

هشدار علی ربیعی درباره تغییر مرجعیت خبری داخل کشور

سنجشی که اخیرا ایسپا، در مورد استفاده از فیلم‌ها و سریال‌های مورد علاقه مخاطبین منتشر کرده، حاکی از آن است که علاقه به محتواهای تفریحی و تماشای فیلم نیز، دیرزمانی است که به تولیدات خارج از مرزهای ایران سوق پیدا کرده است.

به گزارش تابناک، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور با اشاره به نتایج برخی نظرسنجی‌ها در مطلبی در شبکه پیام‌رسان ایکس نوشت: مدت هاست که همه سنجش‌ها و شواهد نشان می‌دهد که متاسفانه مرجعیت خبری از داخل کشور به بیرون مرزها انتقال یافته است.
 
وی افزود: سنجشی که اخیرا ایسپا، در مورد استفاده از فیلم‌ها و سریال‌های مورد علاقه مخاطبین منتشر کرده، حاکی از آن است که علاقه به محتواهای تفریحی و تماشای فیلم نیز، دیرزمانی است که به تولیدات خارج از مرزهای ایران سوق پیدا کرده است.
 
دستیار اجتماعی رئیس جمهور اظهار داشت: آیا وقت آن نرسیده که در سیاست‌های خبری، رسانه‌ای، فرهنگی و سینما تجدیدنظر شود؟
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.