آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

نگاه به سياست به عنوان تكليف

رييس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي، گفت: اگربه سياست به عنوان يك تكليف نگاه شود ديگر بازنشستگي دراين حوزه معنا ندارد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمين روح‌الله حسينيان خاطرنشان كرد: كساني كه سياست را به عنوان يك شغل و يا تفنن و يا ابزارخوشگذراني انتخاب نمي‌كنند، بلكه اين موضوع را به عنوان يك وظيفه شرعي و يك تكليف الهي انتخاب مي‌كنند تا پايان عمرهم نمي‌توانند ازآن تكليف فاصله بگيرند و از آن جدا شوند.

نماينده تهران درمجلس معتقد است: درصحنه بودن به اين معنا نيست كه تا ابد همه كارها دست ما سپرده شود بلكه بايد براي نسل جديد جا باز كنيم و تجربيات خود را به آن نسل جوان كه فعال‌تر و بانشاط‌تر است منتقل كنيم، يعني تا زماني كه هستيم، حيف است كه تجربيات ما نابود شود و آنها را با خودمان به قبر ببريم.

حسينيان افزود: سياست به عنوان يك وظيفه و تكليف براي هميشه با انسان باقي است البته بايد جايي هم براي نسل جديد بازكنيم تا كارها را به عهده بگيرند و در كنار آن هم ما تجربيات خود را به آنها منتقل مي‌كنيم.

رييس كميسيون سياست داخلي و امور شوراهاي مجلس شوراي اسلامي، ابرازعقيده كرد: اينكه پست‌ها را در انحصار خود بگيريم و اجازه ندهيم نسل جديد بالندگي داشته باشد، قابل قبول نيست. در واقع بايد بين بازنشستگي سياسي و انحصار تفكيك قائل شد و راهي انتخاب كرد، آن راه هم اين است كه كارهايي را به نسل جديد واگذار كنيم و خودمان هم در صحنه باشيم و تجربياتمان را منتقل كنيم.

حسينيان با اشاره به توجه 30 سال انقلاب و جنگ و 30 سال تجربه اداره كشوردرسخت‌ترين مراحل بحراني كه به گفته‌ي وي همه دنيا دست به دست هم داده بودند تا انقلاب نباشد ادامه داد:‌ خوشبختانه علي‌رغم خواست همه دنيا و ايستادگي مسوولان تجربياتي آموخته شد و لذا بايد بين بازنشستگي سياسي و انحصار يك راه سومي را انتخاب كنيم.

نماينده مردم تهران در خانه ملت، با بيان اينكه سياستمدار بايد جريان‌ساز باشد، گفت: سياستمدار بايد نسبت به زمان خودش درك و آگاهي و تحليل درستي از واقعيت زماني خود داشته باشد و براي هرموقعيت و موضعي يك جريان‌سازي صحيحي را به راه بيندازد.

حسينيان ازميان سياستمداران مرحوم آيت الله مدرس را يك نمونه براي اين موضوع معرفي كرد وافزود: مرحوم مدرس از وضعيت زمانه تحليل داشت و مسائل را درك مي‌كرد، منشا پديده‌هاي سياسي كه پيش مي‌آمد را مي‌شناخت و به همين دليل جريان‌شناسي مي‌كرد، زماني كه مساله قتل كاردار آمريكا پيش آمد، بلافاصله دولت سردار سپه را استيضاح كرد، به دليل اينكه آنها داشتند عليه نيروهاي مذهبي سوءاستفاده مي‌كردند و اين قتل را به نيروهاي مذهبي نسبت مي‌دادند و در واقع با يك عمل دقيق و صحيح و جريان‌سازي يك توطئه‌اي را خنثي كرد و تحت‌الشعاع قرار داد.

رييس كميسيون ساست داخلي و امورشوراهاي مجلس درپايان اظهاركرد: زماني كه رضاخان شعارجمهوريت سر‌داد، مرحوم مدرس مطرح كرد با اينكه نظام جمهوري به نظام اسلامي نزديك‌تراست و بي‌شك نظام اسلامي نظام جمهوري اسلامي است بايد در مقابل جمهوري كه رضاخان مبدع آن باشد موضع‌گيري و مخالفت كرد،به همين خاطر خدمت علماي قم رسيد و يك جريان را عليه رضاخان به وجود آورد كه اين نشان مي‌دهد سياستمداربايد مسائل زمان خود را درك كند، تحليل داشته باشد و مبادي و مبدا پديده‌هاي سياسي را درك كند و به موقع هم موضع‌گيري و جريان‌سازي كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.